Izvor: HotSport.rs, 12.Jul.2017, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IGRAČI PARTIZANA SLOŽNI: 2:0 je dobar rezultat

Fudbaleri Partizana, nakon pobede nad Budućnosti, veruju da je trijumf od dva gola razlike i bez lopte u mreži Kljajića dovoljno dobra zaliha za revanš.
Začetnik akcije koja je prethodila drugom golu crno-belih, Nebojša Kosović, istakao je da je vrućina pravila veliki problem:
Bilo je teško dok smo se privikli na vrućinu, ali morali smo od početka da budemo agresivniji. Mogli smo bar do još nekog gola, mada je i 2:0 dobar rezultat. Nismo primili gol, a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << moraćemo da odbranimo ovih 2:0. Bilo je i treme, pritiska… Ali smo se oslobodili i zaigrali kako umemo. Što se Leonarda tiče, sjajan je igrač i jednim potezom može da reši utakmicu. Biće nam lakše ako ostane, nadamo se tome.
Bojan Ostojić je u poslednjoj liniji bio neprelazna prepreka za fudbalere iz Podgorice:
Prvo poluvreme je prošlo u odmeravanju snaga, nismo smeli odmah da se otvorimo. Ali mislim da je bila dobra utakmica. mada me plaše ove promašene šanse… Tavamba jeste promašio par, ali daće ga kad bude najpotrebnije, rekao je Ostojić.
U prvom delu meča najagilniji je bio Marko Janković, koji smatra da bi trebalo da budu zadovoljni postignutim:
– S obzirom na to da je prva utakmica, specifična priprema, mislim da bismo mogli da budemo zadovoljni sa 2:0, mada je realno bilo da bude i 3:0, zbog nekih šansi Tavambe. Pokušali su iz kontri da ugroze, kvalitetni su, ali smo izdržali i došli do dobrog rezultata. Nismo fizički još spremni, ali u Podgoricu idemo zadovoljni, uz maksimalan oprez i koncentraciju. Hvala navijačima na ovacijama, ako su prepoznali moj trud i rad, to je plus za moje samopouzdanje. Nekoliko nas nismo prošli cele pripreme i potrebno nam je par dana da budemo spremni. Što se revanša tiče, očekujemo sličnu atmosferu. Neće biti Grobara, ali očekujem da bar pola stadiona bude na našoj strani, zaključio je Janković.
 
Sa lica mesta, Stefan Smuđa
The post IGRAČI PARTIZANA SLOŽNI: 2:0 je dobar rezultat appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.