Đurđević: Solidna prednost pred revanš u Podgorici

Izvor: RTS, 12.Jul.2017, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević: Solidna prednost pred revanš u Podgorici

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je pobeda od 2:0 protiv Budućnosti solidna prednost crno-belih pred meč u Podgorici, dok je Miroslav Vulićević istakao da njegova ekipa mora maksimalno ozbiljno da pristupi i revanšu u Podgorici.

"Očekivali smo ovako tešku utakmicu, jer je prva zvanična utakmica uvek teška. I vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je jako bilo teško, jako sparno, ali isto je bilo i njima... Najbitnije je da smo utakmicu završili pobedom, dva gola razlike je solidna prednost pred drugu utakmicu", rekao je Đurđević posle meča.
Fudbaleri Partizana pobedili su u Beogradu podgoričku Budućnost sa 2:0 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Golove za Partizan postigli su Uroš Đurđević u 53. minutu iz jedanaesterca i Leonardo da Silva u 63. Pored ta dva gola, fudbaleri Partizana su propustili još nekoliko dobrih prilika da u Podgoricu putuju sa još ubedljivijom pobedom.
"Očekivali smo da će ovako igrati, da će se manje-više braniti i čekati svoje šanse iz kontranapada. Nisu nas toliko iznenadili... Imali smo dosta prilika, ali šta je tu je, bitno je da je ostvarena prednost pred revanš", rekao je Đurđević.
Bojan Ostojić je istakao da će crno-beli u narednim mečevima morati da koriste prilike.
"Imali smo baš dosta šansi, moramo da ih koristimo, ne smemo ovo da dozvolimo u nastavku takmičenja.
Njihov pogodak iz ofsajda je mogao skupo da nas košta. Ali, ostalo je 2:0 i idemo u Podgoricu sa tim rezultatom", rekao je Ostojić.
Zamenik kapitena Miroslav Vulićević je rekao da možda i bolje što je "samo" 2:0.
"Bila je teška utakmica. Bilo je teško i za gledanje, ne samo za igranje s obzirom na temperaturu... Najbitnije je da smo pobedili i da nismo primili gol. Imali smo još šansi da mirnije odemo na revanš ali možda je ovako bolje, da nas drži aktivan rezultat i za nas i za Budućnost. Moramo maksimalno ozbiljno da pristupimo revanšu", rekao je Vulićević.
Revanš utakmica između Budućnosti i Partizana igra se narednog utorka u Podgorici od 20.45.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GROBARI VREĐALI ĐURĐEVIĆA ZBOG BRAZILCA: Nisam čuo navijače da zvižde! Nisam u sukobu sa Leonardom!

Izvor: Kurir, 12.Jul.2017

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da je pobeda od 2:0 u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za LŠ protiv Budućnosti solidna prednost crno-belih pred meč u Podgorici.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.