I Partizan zabranjen u Salcburgu!?

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2018, 20:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I ''Partizan'' zabranjen u Salcburgu!?

Šta sve navijači večeras neće smeti da unesu na ''Red Bul Arenu''?

Tribine stadiona u Salcburgu uveliko se pune, Zvezda će imati veliku podršku svojih navijača, možda i preko 10.000 njih, a na ulazu na stadion sačekao ih je zanimljiv zahtev domaćina.

Naime, pored uobičajenih zahteva da se ne unose pirotehnička sredstva metalni predmeti i slično, u Salcburgu večeras imaju i posebne zahteve. I to ne samo kada su u pitanju Zvezdini, već i domaći navijači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi se izbegle bilo kakve provokacije tokom meča.

Prema tim zahtevima, na stadion neće moći da se unesu ni obeležja i zastave Albanije, takozvanog Kosova, ali ni - Partizana, kao Zvezdinog ''večitog rivala''.

Očigledno, domaćini smatraju da bi zastave sa obeležjima Partizana mogle da isprovociraju Zvezdine navijače, pa su i to dodali na listu zabranjenih stavki.

Podsetimo, meč počinje u 21 čas na ''Red Bul Areni''.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.