Humska: Pobedila Zečevićeva lista

Izvor: B92, 23.Dec.2014, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humska: Pobedila "Zečevićeva lista"

U utorak je Zbor članova FK Partizan izabrao 31 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu, a "pobedu" je odnela struja na čelu sa Žarkom Zečevićem.

Nekadašnji gen. sek. Partizana, koji je poslednjih godina uglavnom delovao iz senke, opet se aktivirao i vodio glavnu reč.

Tokom Zbora se najveća polemika vodila o tome da li bi pravo glasa trebalo da imaju samo članovi kluba koji su tu duže od 6 meseci, ili svi. Pobedu je odnela Zečevićeva struja koja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je uz pomoć "sveže" krvi izglasala njegovu listu 31 delegata.

Inače, Zečevićev kandidat za predsednika FK Partizan je Zoran Popović. Protivkandidat će da mu bude predstavnik aktuelne "vlasti" Mile Jovičić.

Biznismen Sreten Nikolić, koga je predložila grupa ljudi na čelu sa Albertom Nađem, nije izabran za člana Skupštine, pa tako ne može ni da bude kandidat za predsednika. Oni su se inače zalagali za tajno glasanje za predsednika, što ranije nije bilo pravilo.

Zasedanje Zbora je tokom sednice napustio Jovičić, nakon polemike o tome ko bi trebalo da vodi Zbor. Predsednik JSD Duško Vujošević je predložio da to bude Ratomir Babić, dok je potpredsednik Duško Jovanović tražio odlaganje sednice.

To je uz negodovanje prisutnih odbačenu, pa je na kraju izbor pao na još jednog Zečevićevog kandidata Milomira Gligorijevića.

U toku je sednica Aktiva radne zajednice koja daje 29 delegata za izbornu Skupštinu, dok će 5 delegata imati navijači.

Izbori za novog predsednika Partizana biće održani u četvrtak popodne, 25. decembra. U međuvremenu, aktuelno vođstvo je blizu realizacije transfera Petra Škuletića u Lil.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

FK Partizan: Zečevićeva struja odnela prevagu, Nađ i Nikolić ispali iz trke

Izvor: Blic, 23.Dec.2014

U fudbalskom klubu Partizan izabrano je 65 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu, a prevagu je odnela struja na čelu sa Žarkom Zečevićem, bivšim čelnikom crno-belih...Nekadašnji generalni sekretar se reaktivirao, vodio glavnu reč na Zboru, dok biznismen Sreten Nikolić, kog je predložila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.