FK Partizan: Zečevićeva struja odnela prevagu, Nađ i Nikolić ispali iz trke

Izvor: Blic, 23.Dec.2014, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FK Partizan: Zečevićeva struja odnela prevagu, Nađ i Nikolić ispali iz trke

U fudbalskom klubu Partizan izabrano je 65 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu, a prevagu je odnela struja na čelu sa Žarkom Zečevićem, bivšim čelnikom crno-belih.

Nekadašnji generalni sekretar se reaktivirao, vodio glavnu reč na Zboru, dok biznismen Sreten Nikolić, kog je predložila grupa Alberta Nađa, nije izabran za člana Skupštine, a samim tim ni nema pravo kandidature za predsednika.

Jedan kandidat za predsednika biće Zoran Popović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ili Ljubiša Tumbaković, a protivkandidat je dosadašnji potpredsednik Mile Jovičić, kao izbor aktuelnog Upravnog odbora, dok je za člana Skupštine izabran i Nenad Bjeković, koji ga je do sada podržavao.

Tokom zasedanja Zbora, skup je napustio baš Jovičić zbog polemike oko toga ko bi trebalo da ga vodi, a njegov primer sledili su svi koji ga podržavaju.

Izbori za novog predsednika Partizana održaće se u četvrtak 25. decembra, u okviru Skupštine Partizana.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HAOS U PARTIZANU: Pobedila Zečevićeva struja, otpali Nađ i Nikolić, Jovičić napustio Zbor!

Izvor: HotSport.rs, 23.Dec.2014

Na današnjem zboru članova FK Partizan, izabran je 31 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu, a pobedu je odnela struja na čelu sa Žarkom Zečevićem.. . Nekadašnji generalni sekretar se reaktivirao, vodio je glavnu reč na Zboru, dok biznismen Sreten Nikolić, kog je predložila grupa Alberta...

Nastavak na HotSport.rs...

Na pomolu pobeda SNS-a?

Izvor: Danas, 23.Dec.2014

Beograd - Žestoka politička bitka za “dužan i tužan”, ali još vredan, fudbalski klub Partizan, dva dana uoči više puta odlagane, Izborne Skupštine crno-belih donela je veliki preokret. Taman kada se činilo da je aktuelni potpredsednik crno-belih i opcija, godinama u Humskoj 1 glavnokomandujuće,...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.