Humska: Pobedila "Zečevićeva lista"

U utorak je Zbor članova FK Partizan izabrao 31 delegata za predstojeću izbornu Skupštinu, a "pobedu" je odnela struja na čelu sa Žarkom Zečevićem.

Izvor: AK

Utorak, 23.12.2014.

16:17

Default images

Nekadašnji gen. sek. Partizana, koji je poslednjih godina uglavnom delovao iz senke, opet se aktivirao i vodio glavnu reč.

Tokom Zbora se najveća polemika vodila o tome da li bi pravo glasa trebalo da imaju samo članovi kluba koji su tu duže od 6 meseci, ili svi. Pobedu je odnela Zečevićeva struja koja je uz pomoć "sveže" krvi izglasala njegovu listu 31 delegata.

Inače, Zečevićev kandidat za predsednika FK Partizan je Zoran Popović. Protivkandidat će da mu bude predstavnik aktuelne "vlasti" Mile Jovičić.

Biznismen Sreten Nikolić, koga je predložila grupa ljudi na čelu sa Albertom Nađem, nije izabran za člana Skupštine, pa tako ne može ni da bude kandidat za predsednika. Oni su se inače zalagali za tajno glasanje za predsednika, što ranije nije bilo pravilo.
foto: B92/MŠ
Zasedanje Zbora je tokom sednice napustio Jovičić, nakon polemike o tome ko bi trebalo da vodi Zbor. Predsednik JSD Duško Vujošević je predložio da to bude Ratomir Babić, dok je potpredsednik Duško Jovanović tražio odlaganje sednice.

To je uz negodovanje prisutnih odbačenu, pa je na kraju izbor pao na još jednog Zečevićevog kandidata Milomira Gligorijevića.

U toku je sednica Aktiva radne zajednice koja daje 29 delegata za izbornu Skupštinu, dok će 5 delegata imati navijači.

Izbori za novog predsednika Partizana biće održani u četvrtak popodne, 25. decembra. U međuvremenu, aktuelno vođstvo je blizu realizacije transfera Petra Škuletića u Lil.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

55 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: