HRVATI U PANICI: Zvezdina POBEDA dovela Srbiju do dugo željenog SNA! Sve oči UPRTE ka Partizanu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2019, 08:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HRVATI U PANICI: Zvezdina POBEDA dovela Srbiju do dugo željenog SNA! Sve oči UPRTE ka Partizanu!

U komšiluku ne spavaju mirno.

Pobedom nad Olimpijakosom u drugom kolu Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde nisu profitirali samo finansijski i zbog bodova u grupi.

Izabranici Vladana Milojevića osvojili su važne bodove i za ovdašnji fudbal, s obzirom na to da Srbija juri 15. poziciju koja donosi dva mesta u kvalifikacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za Ligu šampiona od sezone 2021/22. godine

Naša država je trenutno na koti 24,250, što je za samo 0,125 manje od Hrvata koji su na 17. mestu. Grci ostaju na 25,300 i oni su na 15. poziciji, dok Kiprani imaju kotu 25,000.

Ujedno, srpski fudbal jedini od svih navedenih država ima više od jednog učesnika u takmičenjima pod okriljem UEFA. Ako Partizan savlada Astane u Kazahstanu (četvrtak), Srbija će prestići Hrvatsku na listi i još više se približiti krajnjem cilju, a to je 15. mesto.

Pogledajte još slika sa Marakane.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.