Grobari posetili hrabrog mališana Gojka (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grobari posetili hrabrog mališana Gojka (VIDEO)

- Ništa mi nije teško, samo da tati bude bolje – ovo je rečenica koju je kroz suze izgovorio osmogodišnji dečak Gojko Đurić, kojom nam je ukazao na svest o tome koliko život može biti težak.
Tužna priča malom heroju  iz bijeljinskog sela Ljeljenča, koji živi sa bolesnim ocem i brine se o njemu, te radi veliki broj kućnih poslova, obišla je ceo svet.
Nekoliko navijača Partizana odlučilo je da poseti mališana i na neko vreme skrene pažnju od svakodnevnih problema sa kojim se susreće. Ovaj osmeh dečaka je zlatan vredan i govori koliko mu znači podrška.
Reč je o Grobarima iz Sremske Mitrovice i Bijeljine koji su Gojku uručili novčanu pomoć, garderobu i igračke kao i odeću za njegovog oca. Svaka čast ovim momcima!
Potresnu priču o mališanu iz Republike Srpske, pogledajte u video isečku ispod.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DEČAK HEROJ: Grobari posetili hrabrog mališana Gojka iz Bijeljine

Izvor: Kurir, 14.Okt.2013, 09:34

Desetak navijača Partizana posetili porodicu Đurić i barem na trenutak im pomogli da zaborave na surovu stvarnost u kojoj se osmogodišnji mališan stara o ocu koji zbog povrede noge već godinu dana ne može da ustane iz kreveta..BIJELJINA - Otkako se saznalo za tužnu priču o malom heroju Gojku...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.