Gordan Petrić više nije član Skupštine FK Partizan

Izvor: Mondo, 12.Okt.2016, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordan Petrić više nije član Skupštine FK Partizan

Pozivajući se na Statut kluba, Dicisplinska komisija Partizana isključila Petrića iz članstva Skupštine, s obzirom na njegov "sukob interesa".

Ili posao u Čukaričkom ili ostanak u članstvu Skupštine FK Partizan.

To je bilo predočeno Gordanu Petriću, bivšem fudbaleru i generalnom sekretaru Partizana, koji je odlučio da nastavi trenersku karijeru u klubu iz beogradskog naselja Banovo brdo, pa ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je Disciplnska komisija isključila iz članstva FK Partizan.

Organi kluba su ocenili da je Petrić sada član konkurentskom kluba i da je samim tim u "sukobu interesa". Isti slučaj dogodio se ranije i sa članovima Skupštine Ostojom Mijailovićem (koji je član čačanskog Borca) i Dragoljubom Vukadinovićem (Metalac Gornji Milanovac).

Petrićevo mesto biće popunjeno posle zbora na kome će biti izabran neko iz aktiva bivših igrača i rukovodilaca.

"Reč je o kršenju članova 27. i 56. Statuta FK Partizan, koji nedvosmisleno zabranjuju bilo kom članu kluba ili organa Partizana aktivno ili pasivno, direktno ili indirektno, angažovanje u konkurentskoj fudbalskoj organizaciji", rekao je za Mozzarsport Vladimir Vuletić, predsednik Nadzornog odbora crno-belih.

Vuletić je dodao da je Petriću bio ostavljen rok kako bi "otklonio postojeći sukob interesa", ali s obzirom na to da se nije oglasio u tom roku, Disciplinska komisija je donela identičnu odluku kao u navedenim ranijim slučajevima.

Petrić je, inače, bio na nedavnoj Skupštini Partizana, na kojoj nije bilo kvoruma za odlučivanje. On, doduše, nije bio u sali kada se brojao forum i ostalo je nejasno da li je i on bio ubrojen u one koji

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.