Izvor: HotSport.rs, 12.Okt.2016, 10:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE TO DOBRA ODLUKA? Partizanova legenda isključena iz skupštine kluba

Partizan još nema novog predsednika, svako malo neka “bombastična” vest stigne iz Humske, a vreme će pokazati da li je najnovija ispravna ili ne.

U Partizanu su se striktno držali pravilnika, pa su doneli odluku da čovek koji je u dva navrata branio boje “crno – belih” ne može više da bude član skupštine.
POVRATAK U HUMSKU: Karadžić preuzima >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Partizan, ako mu država da novac!
– Reč je o kršenju članova 27. i 56. Statuta FK Partizan, koji nedvosmisleno zabranjuju bilo kome članu kluba ili organa Partizana aktivno ili pasivno angažovanje u konkurentskoj fudbalskoj organizaciji, rekao je za Mozzartsport Vladimir Vuletić, predsednik nadzornog odbora Partizana.
Nekadašnji štoper Partizana, kasnije generalni sekretar i potpredsednik Gordan Petrić isključen je iz članstva najvišeg tela crno-belih, na osnovu odluke Disciplinske komisije kluba iz Humske 1, koja mu na teret stavlja angažman u Čukaričkom.
 
The post DA LI JE TO DOBRA ODLUKA? Partizanova legenda isključena iz skupštine kluba appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.