GROBARI SE ZAHVALILI RUMUNIMA! Navijači Partizana poslali poruku komšijama (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023, 19:20

GROBARI SE ZAHVALILI RUMUNIMA! Navijači Partizana poslali poruku komšijama (FOTO)

I to na njihovom jeziku.

Košarkaši Partizana od 18.00 na stadionu "Tašmajdan" igraju prijateljsku utakmicu protiv španske Fuenlabrade.

Ova utakmica ima poseban značaj za dva kluba koja su u bratskim odnosima, ali i za sve navijače crno-belih, koji su ispunili tribine i napravili spektakl.

Iskosristili su Grobari priliku i da se zahvale rumunskim navijačima, koji su još jednom, na fudbalskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << utakmici protiv reprezentacije tzv. Kosova iskazali svoj stav o statusu južne srpske pokrajine.

Taj meč je na kratko bio i prekinut zbog parole "Kosovo je Srbija", a Grobari su iskoristili priliku da se zahvale na ovom gestu, i to na rumunskom jeziku.

Хвала! #grobari #kosovojesrbija pic.twitter.com/C4BN9CNlJs

Partizan.net (@PartizanNet) September 13, 2023

- Va Multumesc Fratilor - napisali su Grobari na rumunskom jeziku, što u prevodu na srpski znači "Hvala, braćo".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO NEMA NI U NBA: Brutalno zakucavanje Doužera koje će pamtiti celog života (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2023

Amerikanac prvi put pred beogradskom publikom...Košarkaši Partizana ubedljivo su savladali Fuenlabradu 93:63 u spektakularnoj prijateljskoj utakmici odigranoj pod otvorenim nebom na Tašmajdanu...Navijači crno-belih su ispunili tribine, bilo je prisutno oko 7.000 gledalaca koji su napravili fantastičan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.