GROBARI GUBE STRPLJENJE: Kapiten im potrožio sve živce, Hezonju ne puštati iz Arene dok ne potpiše (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2024, 00:06

GROBARI GUBE STRPLJENJE: Kapiten im potrožio sve živce, Hezonju ne puštati iz Arene dok ne potpiše (FOTO)

Real Madrid savladao Partizan.
Košarkaši Partizana nisu uspeli da pred punom ''Štark'' arenom savladaju Real. Madriđani su slavili sa 88:76 i tako odložili rešavanje pitanja plasmana u plej-in crno-belih.
Navijači Partizana bili su izrazito nezadovoljni igrom kapitena Kevina Pantera, dok su na drugoj strani praktično bili kao omađijani cfantastičnom igrom Marija Hezonje, čijem se dolasku nadaju sledeće sezone.
Sta smo sve izgubili ove sezone bilo bi glupo nervirati se za ovaj poraz.Daleko smo od forme za dobijanje najvecih ekipa, ali nismo ni toliko daleko. Jednostavno koncentracija ove ekipe je najgora ikada u timskom sportu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.