GOVORIĆE PRVI PUT O SVOJIM ŽENAMA! Belivuk i Mesar izlaze pred sudiju - poznato i kad

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2021, 19:10

GOVORIĆE PRVI PUT O SVOJIM ŽENAMA! Belivuk i Mesar izlaze pred sudiju - poznato i kad

Uhapšene vođe navijačke grupe Partizana, Veljko Belivuk i Marko Miljković, u petak će izneti odbranu pred Tužilaštvom za organizovani kriminal (TOK).

Kako se saznaje, Miljković i Belivuk će se izjašnjavati o krivičnom delu pranju novca, a zbog čega su pre nekoliko dana privedene njihove supruge, a potom i puštene na slobodu.

Oni će se izjašnjavati na okolnost krivičnog dela pranje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novca, 17. decembra, saznaje se. Reč je o novcu koji je, prema tvrdnjama tužilaštva, stečen iz krivičnih dela.

Tom prilikom, do detalja će izneti svoje odbrane.

Podsetimo, Bojana Belivuk, Tanja Miljković, Snežana Đorđević i Marija Milutinov, supruge i tašte Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i Ivana Filipovskog, privedene su prošle nedelje zbog sumnje da su učinile krivično delo pranje novca. One su nakon saslušanja puštene da se brane sa slobode.

Osumnjičene su tom prilikom negirale krivično delo pranje novca.

Zasad se ispituje kako je kupljeno nekoliko objekata - jedan je na teritoriji Pančeva, u vlasništvu Đorđevićeve, dok su dva na ime Miljkovićeve i reč je o objektima u ulicama Čačanska i Živka Davidovića. Takođe, ispituje se kojim je novcem kupljen stan u Kozarčevoj ulici na Zvezdari.

Inače, sem pomenutih objekata, ispituje se i poreklo novca kojim su kupljeni automobili, ali i satovi. Zasad nije poznato koliko automobila i satova je u pitanju, ali je reč o predmetima koji su veće vrednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.