Izvor: Luftika.rs, 02.Maj.2024, 12:41

Nekome se u Novom Sadu nije dopao ručak, pa je šporet završio nasred bulevara (FOFO)

Često se desi da u brzini ili gužvi negde zaboravimo ključeve, telefon, naočare… međutim, izgleda da je jedan Novosađanin rešio da stvari podigne na viši nivo, pa je nekako uspeo da zaboravi šporet – i to nasred prometne ulice.
Jedinstvenu fotografiju šporeta koji stoji nasred Ulice Cara Lazara u Novom Sadu objavila je Instagram stranica “nsuzivo.rs”, a prizor je očekivano nasmejao naše mnogobrojne sunarodnike.
“Neko je zaboravio šporet u Cara Lazara” piše u opisu fotografije, na kojoj se i može videti klasičan šporet koji se nalazi “sam” na putu, sa otvorenom donjom “fiokom” i kablom.








View this post on Instagram

...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.