FSS uručio Zlatne lopte Stojkoviću i Milojeviću

Izvor: MozzartSport.com, 24.Dec.2017, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS uručio Zlatne lopte Stojkoviću i Milojeviću

Nagrade uručene su na svečanosti u hotelu Kraun Plaza...

Golman Partizana Vladimir Stojković i trener Crvene zvezde Vladan Milojević, kao što je i najavljeno, dobitnici su "Zlatne lopte" Fudbalskog saveza Srbije za najboljeg igrača i trenera u 2017. godini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Stojković, prvi golman koji je dobio ovo priznanje i prvi igrač iz domaće Superlige, bio je najzaslužniji za uspehe Partizana na evropskoj sceni i plasman reprezentacije na Mundijal u Rusiji, dok je Milojević sa crveno-belima osvojio jesenju titulu i izborio prvo evropsko proleće posle 25 godina.

Nagrade Srojkoviću i Milojeviću uručene su na svečanosti u hotelu Kraun Plaza.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izjavio je da je prethodna godina najuspešnija u poslednje dve decenije i da je velika privilegija što sa dobitnicima nagrade može da podeli osećaj zadovoljstva.

(foto: Starsport)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Zlana lopta bez čelnika FKCZ - Nismo pozvani

Izvor: N1 televizija, 24.Dec.2017

Svečanosti dodele godišnjih nagrada Fudbalskog saveza Srbije nije bilo čelnika Crvene zvezde, a portparol kluba sa Rajka Mitića Miljan Milošević rekao je da nisu pozvani na događaj...Među prisutnima na ceremoniji na kojoj su nagrade dobili Vladan Milojević za najboljeg trenera i Vladimir Stojković...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.