Izvor: HotSport.rs, 17.Maj.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FLEŠ PRED DERBI: Dejan Radonjić računa na veoma važnog ‘vojnika’

U četvrtak od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ Partizan dočekuje Crvenu zvezdu u novom, ove sezone petom, večitom derbiju, a sve u okviru 9. kola Superlige Srbije.

Crvena zvezda za sada ne zna za poraz u domaćem prvenstvu. Sada je ipak posao daleko teži nego u prethodnih osam kola, jer crveno-beli gostuju drugoplasiranom Partizanu. Crno-beli će kao domaćin imati prednost >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << punih tribina, a na Zvezdi je da pokuša da prvi put ove sezone u takvom ambijentu dođe do pobede. Podsetimo, Partizan je kao domaćin naneo jedini poraz večitom rivalu u ligaškom delu sezone ABA lige. Ipak, u prvom meču Superlige Srbije Crvena zvezda je slavila sa 85:74, te je i poraz ispod 11 koševa razlike ostavlja na prvom mestu pred plej-of.
– Još jedan derbi, svima je poznata specifičnost ove utakmice koju u ovom trenutku igraju dva najbolja kluba u zemlji. Takmičarski jako bitan meč u ovom trenutku s obzirom na to da su se ova dva tima izdvojila u borbi za prvo mesto. Zato ovaj meč umnogome može da definiše borbu za prvo mesto, i pored činjenice da i posle ove utakmice ima da se igra. Partizan je u dosadašnjem delu uradio ono što je imao za cilj, sa njima smo odigrali već dosta utakmica u ABA ligi, finalu kupa i jedan u prvenstvu. Svi su bili u drugačijim okolnostima, ono što je bilo jedinstveno je motivacija koja je kod svih bila na najvišem nivou, na maksimumu – rekao je Dejan Radonjić za zvanični klupski sajt.
Dejan Radonjić je svestan da je veoma težak zadatak pred njegovim pulenima i obradovao Delije da se Branko Lazić nalazi u timu i da je spreman za derbi.
-Biće ekstremno motivisani i koristiće podršku svojih navijača. Već smo u takvom ambijentu izgubili jedan meč u ABA ligi, i zato baš zbog te činjenice, moramo da odigramo odgovorno, koncentrisano, čvrsto i tako odgovorimo. Osim Branka Lazića, koji je u trenažnom procesu, ali će najverovatnije biti u sastavu u četvrtak, svi ostali igrači su spremni za ovaj meč.
Derbi između Partizana i Crvene zvezde se igra u četvrtak od 19 časova uz prenos na Areni sport.
The post FLEŠ PRED DERBI: Dejan Radonjić računa na veoma važnog ‘vojnika’ appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.