Voša nestvarnim preokretom u finišu srušila Partizan!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2020, 06:36

Voša nestvarnim preokretom u finišu srušila Partizan!

Fudbaleri Vojvodine pobedili su ekipu Partizana rezultatom 3:2 (0:1), u derbiju šestog kola Super lige Srbije.

U meču koji je odigran bez prisustva gledalaca, strelci za Beograđane bili su Sadik u 40. i Šćekić u 69, dok su golove za Vošu postigli Vukadinović u 51, Mladenović u 89. i Stojković u 92. minutu.

Prva prilika na utakmici je viđena u trećem minutu, kada je Asano šutirao sa oko 12-13 metara, ali je lopta otišla pored gola. Samo tri minuta kasnije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa petnaestak metara iskosa je šutirao i Suma, ali je Simić odbranio.

Beograđani su dobru šansu imali i u 12. minutu, kada je Stevanović centrirao sa leve strane, a Sadik uputio udarac glavom sa svega dva metra, ali je lopta otišla preko prečke. Nakon toga, meč je ušao u period bez ozbiljnijih prilika za gol, da bi u 40. minutu Partizan poveo.

Zdjelar je odigrao dobar pas u šesnaesterac Vojvodine ka Sadiku, koji je odličnim udarcem sa oko 11-12 metara iskosa doveo svoj tim u vođstvo.

Samo dva minuta kasnije, Partizan je ostao sa igračem manje na terenu i to nakon što je Sejduba Suma laktom udario Nikolu Drinčića, nakon čega mu je sudija Srđan Jovanović pokazao crveni karton.

Vojvodina je izjednačila već u 51. minutu, i to nakon što je po levoj strani odlično prošao Vukadinović i šutirao sa desetak metara iskosa, te savladao golmana Popovića.

Već u 60. minutu, crveno-beli su imali stopostotnu priliku da preokrenu rezultat. Sa polovine terena, Drinčić je poslao sjajan lob pas ka Đorđeviću, koji je utrčao u prazan prostor i odigrao povratni pas ka Čoviću, a on je neometan šutirao sa desetak metara, ali je lopta otišla preko prečke.

Partizan je mogao da ponovo dođe do prednosti u 66. minutu, kada je, nakon sjajnog solo prodora, sam ispred Simića izašao Asano i šutirao sa oko 11-12 metara, ali je golman Vojvodine odbranio. Međutim, u 69. minutu, Beograđani su ipak došli do drugog gola.

Posle centaršuta iz slobodnog udarca, Šćekić je uputio udarac glavom sa petnaestak metara i lobovao golmana Simića.

U 76. minutu, nezadovoljan time što prilikom jednog duela nije dosuđen faul Saničanina nad Sadikom, šef stručnog štaba Partizana Savo Milošević je bacio flašu vode na teren, zbog čega mu je sudija Srđan Jovanović pokazao crveni karton.

Do kraja meča, Vojvodina je imala veći posed lopte, ali je do preokreta došla u samom finišu. Najpre je u 89. minutu Mladenović fantastičnim udarcem sa oko 20 metara doneo izjednačenje „staroj dami“, a onda, u 92. minutu, dobro je prošao Zukić i odigrao povratni pas ka Stojkoviću, koji je preciznim udarcem postigao pobedonosni gol za svoj tim.

Ovako je protekao tok utakmice:

93. minut - Kraj meča!



youtube.com/Balkan Sport HD

92. minut - GOOOL!!! Aranđel Stojković uspeva da matira Popovića i Vojvodina dolazi do velikog preorketa!

90. minut - GOOOL!!! Bogdan Mladenović je šutirao van kaznenog prostora i postigao izuzetno lep gol za izjednačenje u 90. minutu susreta.

84. minut - Vojvodina pritiska, Partizan se brani. Crno-beli sa igračem manje moraju da brane prednost od 2:1, a Vojvodina ima obavezu da napada.

76. minut - Milošević isključen. Bio je besan Savo Milošević na sudiju Jovanovića jer je smatrao da je Sadik bio fauliran od strane poslednjeg igrača odbrane Vojvodine, ali to nije pokazano. Pritom je i dalje bio besan zbog crvenog kartona Sumi i to je eskaliralo time što je bacio flašicu u smeru ka sudiji Jovanoviću, pa je isključen.

74. minut - Vojvodina traži penal. Ponovo su fudbaleri Vojvodine smatrali da su oštećeni. Sada je sporna situacija bila ta da su oni mislili da je Makija Banjaka lopta pogodila u ruku.

73. minut - Ništa ni od ove šanse Vojvodine. Čović se ponovo sjajno izvukao i pobegao odbrani Partizana, ali je propustio i treću šansu pošto je previsoko šutirao.



youtube.com/Balkan Sport HD

69. minut - GOOOL!!! Slobodan udarac je izveo Zdjelar, a onda Šćekić iz trka glavom šutira ka golu Vojvodine, lopta preleće golmana Simića i ulazi u mrežu za novo vođstvo Partizana i to sa deset igrača u polju

66. minut - Kakav promašaj Asana! Takuma Asano je želeo sam da završi ovu akciju iako je imao saigrača levo od sebe, ali je šutirao pravo u golmana Simića i ostaje 1:1

63. minut - I Partizan propušta priliku. Sadik je pobegao odbrani Vojvodine i loptu poslao u peterac, gde nije bilo nijednog igrača Partizana i propala je velika prilika

60. minut - Veliki promašaj. Čović je imao veliku priliku u 60. minutu da donese svom timu preokret, ostao je potpuno sam u kaznenom prostoru Partizana, ali je njegov udarac završio visoko preko gola i ostaje 1:1.

55. minut - Propala šansa Partizana. Prvo je uposlen bio Asano, ali do njega lopta nije mogla da dođe, pa je Partizan morao da se dobro pomuči za novi posed do kog dolazi, ali je prvo Asano bio izblokiran, pa onda Stevanović dribla previše i lopta ide u posed Vojvodini. Probao je domaćin odmah da ugrozi gol Partizana, ali je Popović bio dobro postavljen



youtube.com/Balkan Sport HD

51. minut - GOOOL!!! Vukadinović je šutirao sa maltene istog mesta kao Umar Sadik, lopta prolazi ispod ruke golmana Popovića i ulazi u mrežu za izjednačenje, 1:1.

19:50 - Počelo je drugo poluvreme

19.32 - Kraj prvog poluvremena

45. minut -
4 minuta nadoknade

42. minut - Crveni karton za Sumu. Posle svega ovoga Srđan Jovanović je Sejdubi Sumi pokazao crveni karton, potpuno su pobesneli i treneri i fudbaleri Partizana.

41. minut - Umalo tuča. Pokačili su se Drinčić i Suma zbog laktanja uz aut liniju i skočili su igrači i jednog i drugog tima, pa se sve brzo završilo.



youtube.com/Balkan Sport HD

40. minut - GOOL!!! Umar Sadik je bio u sa leve strane kaznenog prostora, a šutirao je vrlo snažno u desni ugao gola Vojvodine i Partizan uspeva da povede sa 1:0.

33. minut - Posle dva dobra driblinga je levi bek Partizana probao da šutne sa malo veće udaljenosti, ali je Simić lako ukrotio taj njegov pokušaj.

30. minut - Vojvodina umalo povela. Drinčić izvodi ovaj prekid, odlično centrira i gađa upravo Čovića koji glavom šalje loptu u peterac, ali nijedan od igrača Vojvodine nije bio dovoljno blizu da bi je poslao u mrežu

27. minut - Sejduba Suma je izveo slobodan udarac koji je bio u opasnoj zoni, ali je pogodio živi zid i onda se lopta potom odbila do Uroševića koji je probao da uposli ili Sadika ili Asana, ali je taj pas završio u rukama golmana Vojvodine, Nikole Simića.

24. minut - Bilo je nekoliko solidnih prilika na obe strane, deluje kao da je Partizan bio bolji rival, ali nisu ni jedni ni drugi iskoristili svoje šanse pa je početni rezultat i dalje na snazi.

17. minut - Preuzeli su domaći fudbaleri kontrolu nad utakmicom tokom ovih nekoliko minuta, ali njihovi napadi nisu previše opasni jer se odbrana Partizana svaki put dobro postavi i otkloni opasnost.

12. minut - Umar Sadik je bio u petercu, ali njegov položaj tela nije bio dobar i nekako je bio isvuše blizu golu, a daleko od lopte, pa je taj njegov pokušaj iz neposredne blizine završio u gol autu.

5. minut - Voša traži penal. Popović je startovao, Vukadinović pao, ali sudija pokazuje da je golman crno-belih startovao na loptu.

4. minut - Asano je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali nije bio precizan.

18.45 - Počeo je meč.

Ekipe nastupaju u sastavima:

Vojvodina: Simić, Andrić, Bralić, Saničanin, Devetak, Topić, Drinčić - Bojić, Čović, Vukadinović, Gemović.

Partizan: Popović, Miletić, Vitas, Banjak, Urošević, Zdjelar, Šćekić, Asano, Suma, Stevanović, Sadik.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Linglong Superliga – Partizan u Novom Sadu, Zvezda čeka TSC

Izvor: RTS, 30.Avg.2020

Šesto kolo fudbalske Superlige Srbije donosi dva derbija – duel Vojvodine i Partizana u Novom sadu (18.45) i gostovanje TSC-a kod Crvene zvezde u Beogradu (21). . Veći deo utakmica šestog kola Linglong Superlige odigrano je u petak i subotu, ali najbolje je sačuvano...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.