Ekspert objasnio, Partizan oštećen za penal?!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 22:03

Ekspert objasnio, Partizan oštećen za penal?!

Pomalo neočekivano objašnjenje...

Partizan je večeras prokockao i vođstvo i prednost igrača više i na kraju je osvojio samo bod protiv Metalca u Gornjem Milanovcu (1:1).

Ipak, finiš meča doneo je jednu spornu situaciju u kaznenom prostoru Metalca, kada je napadač Partizana Bojan Matić pao posle duela sa Aleksandrom Vasiljevićem iz Metalca.

Ta situacija je večeras odmah analizirana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od strane nekadašnjeg sudije Zdravka Jokića, sada komentatora suđenja na ''Areni Sport''.

"Za mene je ova situacija pre penal nego što nije. Vasiljević laktom obara Matića i tu nastaje prekršaj za crno-bele.







Sudija Milan Ilić stoji vrlo loše, daleko je, možda i čitavih 30 metara od mesta događaja, da je bio bliži imao bi bolji uvid", rekao je Jokić u studiju TV Arene sport, u okviru emisije ''Kao nekada'', koja se realizuje u saradnji sa ''AdmiralBet-om''.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.