Poluvreme - Šta se dešava sa Sumom? Iliev sprema TOP zamenu za Sadika!

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 18:59

Poluvreme - Šta se dešava sa Sumom? Iliev sprema ''TOP'' zamenu za Sadika!

Večerašnja utakmica potpuno pala u drugi plan posle serije vesti o transferima u Partizanu!

Partizan večeras igra meč 10. kola Linglong Superlige protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i posle prvog poluvcremena rezultat je 0:0.

Veoma malo je Partizan prikazao večeras u prvom delu igre, pogotovo se to odnosi na Sejdubu Sumu koji deluje nervozn, nezainteresovano, pa je u jednom trenutku ponovo proradio njegov lakat, ovoga puta nešto blaže nego u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Novom Sadu, pa je zaradio samo žuti karton.

Doduše, imao je jednu dobru priliku u finišu poluvremena, ali je sa oko 14-15 metara šutirao preko gola.

Ni ostatak ekipe nije na očekivanom nivou, još jedno Partizanovo mučenje ove sezone...

Ali, da ne bude sve tako crno za crno-bele potrudio se sportski direktor Ivica Iliev, koji prema informacijama ''TV Arena Sport'' sprema još jedno veliko pojačanje, kao šlag na tortu za kraj prelaznog roka.

To će se dogoditi u slučaju sa Umar Sadik ode u Almeriju koja je ponudila osam miliona evra.

Komentator TV Arena Sport Ivan Radulović je tokom prenosa otkrio da Iliev ''ima spremnu zamenu, izuzetno atraktivnu za Sadika, a taj igrač koji treba da dođe je bio član jedne ''top ekipe'''.

Podsetimo, Partizan je u protekla dva dana angažovao zvanično Filipa Holendera i gotovo sigurno Ivana Obradovića, Miloša Jojića i Svetozara Markovića.

-

-
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI KIKS - Šta je Partizan sebi dozvolio sa igračem više! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Novo veliko razočaranje za navijače Partizana, dan uoči 75. rođendana kluba...Imao je Partizan  vođstvo, igrača više u poslednjih pola sata, ali se iz Gornjeg Milanovca vraća sa samo jednim osvojenim bodom - 1:1!..Bilo je ovo još jedno slabo izdanje Partizana ove sezone. Tokom prvog poluvremena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.