SUPERLIGA: Partizan u gostima kod stare mušterije

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020, 08:18

SUPERLIGA: Partizan u gostima kod stare mušterije

Utakmica se igra danas od 18 časova.

Fubdaleri Partizana danas od 18 časova gostuju u Gornjem Milanovcu, a protivnik će im biti Metalac u okviru 10. kola Superlige Srbije. Biće to poslednji meč pred reprezentativnu pauzu za crno-bele.

Crno-beli su u seriji od tri pobede u domaćem šampionatu, odnosno ne znaju za neuspeh od kada se na klupu vratio Aleksandar Stanojević makar kada je reč o Superligi Srbije, pošto je u međuvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Partizan pretrpeo neuspeh od Šarlroa u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Za miran odlazak na reprezentativnu pauzu, Partizan bi morao da da savlada Metalac danas (18.00) u Gornjem Milanovcu. Kvota na crno-bele je 1,45, a na pobedu gostiju bez primljenog gola (Sigurna pobeda) čak 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Metalac - Partizan.

Na drugoj strani, Metalac je u prethodnih pet kola pretrpeo samo jedan poraz i tim iz Gornjeg Milanovca se nalazi dobroj formi, ali ga čeka težak ispit protiv Partizana. Ni tradicija ne ide na ruku Metalcu jer Partizan ne zna za neuspeh u mečevima protiv njih, tačnije tim iz Gornjeg Milanovca nikad nije uspeo da odigran ni nerešeno sa crno-belima računajući i mečeve u Kupu Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Zvezdi blistaju - Deseta u nizu, pa da uživaju u novoj evropskoj jeseni

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020

Radost na Marakani...Crvena zvezda će sutra od 18 časova dočekati Napredak, a očekivanja pred meč 10. kola Superlige Srbije izneo je jedan od asistenata Dejana Stankovića - Nebojša Milošević..."Ako pogledamo činjenice koje su ovog trenutka aktuelne, to je da imamo devet pobeda u prvenstvu iz...

Nastavak na Sportske.net...

SUPERLIGA: Partizanu ne pomaže ni igrač više, Metalac došao do boda (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2020

Crno-beli propustili priliku za pobedu...Fudbaleri Partizana danas od 18 časova gostuju u Gornjem Milanovcu protiv Metalca u okviru 10. kola Superlige Srbije, u poslednjoj utakmici pred reprezentativnu pauzu...Crno-beli će pokušati da nastave seriju pobedonosnu seriju od tri utakmcie u domaćem šampionatu,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.