ESPN: Peković tri godine u Minesoti

Izvor: B92, 01.Jul.2010, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ESPN: Peković tri godine u Minesoti

Kako navodi neimenovani izvor ESPN-a, Nikola Peković i Minesota Timbervulfs postigli su usmeni dogovor o trogodišnjem ugovoru vrednom 13 miliona dolara.

On je trenutno jedan od dominantnijih centara u Evropi i mislim da bi mogao odmah da pruža odlične partije u NBA", navodi taj izvor.

Ipak, predsednik 'Vukova' Dejvid Kan nije želeo da potvrdi da je do dogovora došlo. "Ne osećam se ugodno da kažem to dok još ništa nemam napismeno. On je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << igrač koji bi stvarno mogao da nam pomogne".

Peković je iz Partizana prešao u grčki Panatinaikos, u kojem je proveo dve godine, a u protekloj sezoni u Evroligi je imao prosečno 14,8 poena i 3,5 skoka po meču.

Želja Timbervulfsa je da zadrže i Darka Miličića.

"Mislimo da bi Darko mogao da bude naš startni centar sledeće sezone i voleli bismo da ponovo zaigra za nas”, rekao je predsednik Minesote.

Prošle godine srpski centar je imao 8,3 poena, 5,5 skokova i 1,4 rampe za prosečno 24 minuta na parketu.

"Znam da je uživao u periodu koji je proveo u Minesoti i bio bi srećan da se vrati ako sve ispadne kako treba”, rekao je Miličićev agent Mark Kornštajn.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.