EK: Partizan dobio tešku grupu

Izvor: N1 televizija, 07.Jul.2016, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EK: Partizan dobio tešku grupu

Košarkaši Partizana igraće u grupi B Evrokupa sa ekipama Himkija, Albe, Bilbaa, Lijetuvos Ritasa i Kantua, odlučeno je žrebom u Barseloni.

Ekipe su svrstane u četiri grupe po šest timova, po četiri najbolja iz svake će proći u Top 16 fazu gde će se formirati nove dve grupe sa po osam ekipa. Po četiri najbolja će se plasirati u plej-of Evrokupa.

"U ovom momentu je vrlo teško davati bilo kakve >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << ocene uzevši u obzir da ni naš tim nije kompletiran, baš kao ni timovi naših protivnika iz grupe. Sve su to ambiciozni klubovi, sa puno iskustva igranja u Evroligi i Evrokupu, i sigurno je da će njihovi sastavi biti u skladu sa time. Ima puno vremena i biće puno promena.” – istakao je Džikić.

Raspored timova po grupama:

A: Nižnij Novgorod (Rusija), Gran Kanarija (Španija), Cedevita (Hrvatska), Zjelona Gora (Poljska), AEK Atina (Grčka), Ređo Emilija (Italija)

B: Himki (Rusija), Alba (Nemačka), Bilbao (Španija), Lijetuvos Ritas (Litvanija), Kantu (Italija), Partizan (Srbija)

C: Unikaha (Španija), Bajern (Nemačka), Mursija (Španija), Dinamo Sasari (Italija), Zenit Sank Peterburg (Rusija), Budućnost (Crna Gora)

D: Lokomotiva Kubanj (Rusija), Valensija (Španija), Olimpija (Slovenija), Hapoel Jerusalim (Izrael), Ulm (Nemačka), Trento (Italija)

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.