MOGLO JE I BOLJE: Partizan dobio ozbiljne rivale u Evrokupu! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 07.Jul.2016, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOGLO JE I BOLJE: Partizan dobio ozbiljne rivale u Evrokupu! (FOTO)

Posle godinu dana pauze, Partizan će ponovo učestvovati u Evrokupu, a danas je dobio i svoje rivale. Smešten je u grupu B, koja neće biti nimalo laka.

Košarkaški klub Partizan dobio je žrebom u Barseloni rivale sa kojima će učestvovati u grupnoj fazi Evrokupa ove sezone. Tačnije ‘7 Days Evrokupa’, kako se sponzorski zove, predstavljeno je pred žreb.
Partizanovi rivali su Himki >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Moskva, Alba Berlin, Bilbao Basket, Lijetuvos Ritas i Kantu.

Grupa A: Nižnji Novgorod, Gran Kanarija, Cedevita, Stelmet, AEK
Grupa B: Himki, Alba, Bilbao, Lijetuvos Ritas, Kantu, Partizan
Grupa C: Unikaha, Bajern Minhen, Mursija, Dinamo Sasari, Zenit, Budućnost
Grupa D: Lokomotiva Kubanj, Valensija, Olimpija, Hapoel Jerusalim, Ulm, Trento

Najzvučnije ime svakako će biti Himki koji će predvođen NBA igračem Aleksejem Švedom i MVP-jem fajnal-fora Evrolige pre dve godine Tajrisom Rajsom. Podsetimo, Himki je prethodne sezone već igrao u Pioniru i to protiv Crvene zvezde u okviru Evrolige.
Takođe, zanimljiv će biti povratak bivšeg kapitena crno-belih Dragana Milosavljevića u Beograd, ali ovog puta u dresu Albe iz Berlina.
Bilbao i Lijetuvos Ritas su poznati kao timovi jaki na domaćem terenu, sa uvek neugodnim šuterskim rosterima, dok je i Kantu bio učesnik Evrolige prethodnih sezona.
The post MOGLO JE I BOLJE: Partizan dobio ozbiljne rivale u Evrokupu! (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan dobio rivale u Evrokupu: Moglo je i gore, ali moglo je i bolje

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jul.2016

U četvrtak je u Barseloni održan žreb za grupnu fazu Evrokupa za narednu sezonu, a ono što je nas najviše zanimalo je grupa u koju je svrstan Partizan...Srpski vicešampion žreban je iz poslednjeg “šešira” i nije imao previše sreće prilikom dobijanja rivala pošto će igrati u grupi B protiv...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.