Džigi napravio skandal koji trese Italiju, a trener mu poručio: Ovo je bilo odvratno! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Džigi" napravio skandal koji trese Italiju, a trener mu poručio: "Ovo je bilo odvratno!" (video)

Nikola Ninković napravio novi skandal u Italiji.

Srpski fudbaler i nekadašnji igrač Partizana Nikola Ninković sada igra u Askoliju, a nakon njegovog današnjeg ponašanja teško da će ponovo igrati u ovoj polusezoni.

Njegov Askoli je danas igrao protiv Venecije, a krajnji rezultat je bio 1:1.

Šta se desilo?

Penal je bio dosuđen za Askoli, Ninković je želeo da šutira, ali mu saigrač nije dozvolio da to učini. Alesio de la Kruz je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na kraju izveo penal i pogodio, a Ninković je tražio izmenu nakon toga.

Trener Paolo Zaneti mu je uslišio želju.

Zaneti je istakao da je bilo odvratno to što je Ninković tražio izmenu i da ne može da preuzme odgovornost za njegovo ponašanje.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NESTAŠNI DEČKO SRPSKOG FUDBALA: Ninković napravio skandal na Apeninima, umalo se potukao sa saigračem, pa dobio "packe" od trenera (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019

Nikola Ninkoviž želeo da izvede penal, svađao se sa De la Kruzom, pa tražio izmenu. Pominje se čak i drastične kazne za srpskog fudbalera Nikola Ninković nekada velika nada Partizana i dečko koji je mnogo obećavao u srpskom fudbalu, ali nije napravio ni delić onoga što...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.