NESTAŠNI DEČKO SRPSKOG FUDBALA: Ninković napravio skandal na Apeninima, umalo se potukao sa saigračem, pa dobio packe od trenera (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 02.Nov.2019, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NESTAŠNI DEČKO SRPSKOG FUDBALA: Ninković napravio skandal na Apeninima, umalo se potukao sa saigračem, pa dobio "packe" od trenera (VIDEO)

Nikola Ninkoviž želeo da izvede penal, svađao se sa De la Kruzom, pa tražio izmenu. Pominje se čak i drastične kazne za srpskog fudbalera Nikola Ninković nekada velika nada Partizana i dečko koji je mnogo obećavao u srpskom fudbalu, ali nije napravio ni delić onoga što su stručnjaci predviđali. A razlog je, nije teško pogoditi “usijana glava”.Nije redak slučaj bio da Ninković i u Partizanu “zarati” sa nekim i da isteruje pravdu, ali kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je stigao na Apenine, činilo se da se malo smirio. Dugo je lutao tražio pravi klub i skrasio se u Askoliju. Tamo je Nikola procvetao, ali dešavanja sa poslednje utakmice mogu da budu veliki korak unazad u karijeri ovog fudbalera.Naime, na meču protiv Venecije pri rezultatu 0:0 u 70. minutu je dosuđen penal za Askoli. Ninkovićje želeo da izvede najtsrožu kaznu, ali je isto želeo i njegov saigrač AlesiodelaKruz. Ceo minut je trajala svađa srpskog i holandskog fudbalera oko toga ko će da izvede penal i na kraju je ’pobedio’ DelaKruz. Izveo je penal i pogodio, ali to nije bio kraj.Pobesneli Ninkovićnije želeo da prihvati da mu je siagrač ’oteo’ penal pa je na iznenađenje prisutnih tražio od trenera da ga izvede iz igre jer nije želeo više da igra. Prišao je klupi i insistirao kod trenera da ga zameni. Askolijev strateg PaoloZanetiga je ’poslušao’ i zamenio ga, ali ga je tom prilikom iskritikovao i poslao ga odmah u svlačionicu."Ne mogu da preuzmem odgovornost za njegovo ponašanje. Izvinjavamo se navijačima i svima. Traženje izmene je bilo odvratno", rekao je trener Zaneti posle meča.Oglasio se i sportski direktor kluba Antonio Tesoro, koji čak i pominje izbacivanje Ninkovića iz kluba."Ninković je razočaran jer očigledno nema uticaj u ekipi kao prošle sezone. To ga čini nervoznim. Ali dok se ne smiri, nije nam od koristi za ekipu. Pokušavali smo da pokažemo razumevanje za njega, ali više to ne možemo da radimo. Moraćemo da preduzmemo neke mere. Ne isključujem opciju da bi Ninković posle ovoga mogao da bude izbačen iz tima. Izvinjavam se navijačima koju su ovo njegovo ponašanje osetili kao neopoštovanje kluba", rekao je Askolijev direktor.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.