Dvostruka izmena Stanojevića, Partizan odmah poveo! A onda je sudija razbesneo sve! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 19:15

Dvostruka izmena Stanojevića, Partizan odmah poveo! A onda je sudija razbesneo sve! (video)

Drugo poluvreme počelo je idealno za Partizan.

Posle neubedljivih prvih 45 minuta, Partizan je već na samom startu drugog poluvremena uspeo da povede protiv Metalca u Gornjem Milanovcu sa 1:0.

Strelac je bio Filip Stevanović posle centaršuta Asana sa desne strane. Lopta je na putu ka golu prošla pored nekolicine protivničkih igrača, jedan od njih je pokušao da je izbije sa gol linije, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zamalo zakasnio.

Pet minuta kasnije, naizgled nesporna situacija, ali ju je sudija Ilić napravio spornom svojom kasnom reakcijom. Na sredini terena Banjak je bio u duelu sa jednim protivničkim igračem koji ga je faulirao, ali arbitar nije dosudio prekršaj na zaprepašćenmje trenera Partizana Aleksandra Stanojevića koji je burno reagovao. Lopta je potom došla do fudbalera Metalca koji su stvorili izglednu priliku za udarac i baš kada je taj udarac trebalo da usledi, sudija je dosudio prekršaj nad Banjakom i onda razbesneo domaće igrače.

Ipak, sve se brzo smirilo, usporeni snimak je pokazao da je odluka bila ispravna, ali previše kasno je doneta.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.