Dva lica Partizana, kažnjeni brojni promašaji!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva lica Partizana, kažnjeni brojni promašaji!

Crno-beli doživeli prvi poraz na pripremama u Sloveniji.

Računajući sve utakmice od početka priprema ovog leta, Partizan je večeras pretrpeo drugi poraz. Posle podgoričke Budućnosti (1:0 u Užicu), trijumf protiv Partizana ostvarila je i ljubljanska Olimpija, koja je na stadionu ''Stožice'' večeras slavila rezultatom 1:0.

Sve je moglo mnogo bolje da se završi po crno-bele da su u prvom poluvremenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iskoristili bar neku od brojnih prilika.

Prvi deo igre je u potpunosti protekao u znaku ekipe Sava Miloševića, ali Ognjen Ožegović u 10. i 20. minutu propušta dva stopostotne prilike, baš kao i Sejduba Suma u 33. minutu, kada je bio oči u oči sa golmanom Vidmarom, ali mu je čuvar mreže Olimpije odbranio taj udarac.

U drugom poluvremenu izvršeno je dosta izmena na obe strane, što je očigledno loše uticalo na igru ekipe Partizana. Crno-beli su u drugih 45 minuta bili potpuno bezopasni, iako su u tom periodu debitantske nastupe upisale novajlije Rajko Brežančić i Umar Sadik.

S druge strane, neubedljiva i ''mlaka'' Olimpija iz prvog poluvremena postala je neuporedivo ambicioznija i kao plod takvog pristupa usledio je i jedanaesterac koji je u 77. minutu realizovao Endri Čekići, preciznim udarcem savladao je Kljajića posle prekršaja Milosavljevića.

Crno-beli su tokom meča bili vidno nezadovoljni pojedinim odlukama glavnog sudije, pre svega zbog nekoliko oštrih startova defanzivca Olimpije Baganaka Makija koji su ostali nekažnjeni, zbog čega je trener Milošević sredinom drugog poluvremena žestoko protestovao.

U poslednjim trenucima meča, Sadik je imao jedan solidan pokušaj, ali loptu je poslao pored gola, ostalo je 1:0 za Olimpiju.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Vujačić, Strahinja Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Ožegović.

Klupa: Kljajić, Dinga, Smiljanić, Pešukić, Milosavljević, Lutovac, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Šehović, Brežančić, Sadik
.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RAFAL PROMAŠAJA CRNO-BELE KOŠTAO TRIJUMFA: Olimpija slavila nad Partizanom minimalnim rezultatom (KURIR TV)

Izvor: Kurir, 06.Jul.2019

Fudbaleri Partizana poraženi su od ekipe Olimpije u Ljubljani sa 0:1 (0:0) u četvrtoj pripremnoj utakmici ovog leta. Strelac jedinog gola na meču bio je Endri Ćekić sa bele tačke u 77. minutu meč.

Nastavak na Kurir...

Ožegović progovorio o preživljenom ''paklu'' zbog Bate Mirkovića! A zašto Zvezda ''nije dobra''?

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2019, 10:40

Ovog leta se vratio sa pozajmice silno motivisan, hoće li se izboriti za mesto startera?..Posle godinu dana ne baš uspešnog boravka u ruskom Arsenalu iz Tule, Ognjen Ožegović se vratio u Partizan, gde ovog leta pokušava da se nametne treneru Savu Miloševiću...Posle dva gola protiv Beltinaca,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.