Savo ljut zbog besmislenih odluka sudije, a šta kaže o promašajima Sume i Ožegovića?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 23:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savo ljut zbog ''besmislenih odluka'' sudije, a šta kaže o promašajima Sume i Ožegovića?

Trener Partizana potvrdio ono što se po njegovim reakcijama moglo videti i tokom meča.

Partizan je večeras poražen od ljubljanske Olimpije sa 1:0, golom Čekićija iz penala u 77. minutu, a posle meča crno-beli mogu da žale za nekoliko odličnih prilika koje nisu iskoristili Ognjen Ožegovgić i Sejduba Suma tokom prvog poluvremena.

U drugom poluvremenu viđeno je nekoliko grubih startova >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << defanzivaca Olimpije, a posle jednog od njih, kada je Umar Sadik dobio udarac u glavu, trener Partizana Savo Milošević je burno reagovao kod sudije, jer takve startove nije adekvatno kažnjavao.

Posle meča, Milošević je pojedine odluke sudije nazvao ''besmislenim''.

''Nisam nikada komentarisao suđenje, neću ni danas mada mi je danas bilo nejasno da na prijateljskoj utakmici čovek radi takve stvari, potpuno nepotrebno. I onda se stvara nervoza koja ne treba nikome, a proističe iz besmislenih odluka. Ali sve te stvari su prolazne'', istakao je Milošević, prenosi ''Telegraf''.

Kada su u pitanju pomenuti promašaji Sume i Ožegovića, šef struke crno-belih je imao razumevanja.

''Danas manjak koncentracije, ali to je direktno posledica umora jer nismo smanjili intenzitet rada nego smo povećali od kada smo u Sloveniji. Umor dolazi brže i pada koncentracija, kada se to sredi biće to mnogo bolje'', optimista je Milošević.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.