Milošević izabrao startere u Ljubljani, povratak otpisanog!

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milošević izabrao startere u Ljubljani, povratak ''otpisanog''!

U uvodnom delu priprema delovalo je da se na njega više ne računa, ali večeras je u startnih 11, dok su njegova dvojica konkurenata za mesto u timu na klupi za rezerve.

Fudbaleri Partizana večeras imaju drugu proveru od dolaska na pripreme u Sloveniji.

Posle ubedljivog trijumfa (6:0) protiv Beltinaca, crno-beli od 20:15h u Ljubljani igraju protiv domaće Olimpije, a trener Milošević je izabrao startnu postavu.

Ime koje privlači pažnju je Slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Urošević, koji se ponovo ozbiljno nameće i večeras je dobio prednost u odnosu na Šehovića, kao i novajliju Brežančića.

Takođe, i novajlija Dominik Dinga večeras čeka šansu sa klupe za rezerve, jer se trener Milošević odlučio za štoperski tandem Vujačić-Strahinja Pavlović.

Dodajmo još i da je napadač Umar Sadik, pojačanje iz Rome, takođe na klupi za rezerve, a Rikardo Gomeš ponovo nije u konkurenciji za sastav ekipe, ni na ovoj utakmici.

PARTIZAN: Stojković - Miletić, Vujačić, Strahinja Pavlović, Urošević - Zdjelar, Šćekić - Tošić, Suma, Ivanović - Ožegović.

Klupa: Kljajić, Dinga, Smiljanić, Pešukić, Milosavljević, Lutovac, Lazar Pavlović, Filip Stevanović, Šehović, Brežančić, Sadik
.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poluvreme - Partizan dominira u Ljubljani, ali kakav je onda ovo rezultat?

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2019

Završeno prvih 45 minuta prijateljske utakmice između Olimpije i Partizana...Partizan večeras igra drugu kontrolnu utakmicu od dolaska na pripreme u Sloveniju...Rival crno-belima je ljubljanska Olimpija, meč se igra na stadionu ''Stožice'', a posle prvog poluvremena rezultat je 0:0...Rezultat kojim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.