Dugo je najavljivan kao pojačanje, sada je stigao među crno-bele, ali... (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Feb.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dugo je najavljivan kao pojačanje, sada je stigao među crno-bele, ali... (video)

Konačno je došao, ali u drugačijoj ulozi...

Reprezentativac Srbije na poziciji desnog beka, iskusni Antonio Rukavina, prethodnih godina se u nekoliko navrata najavljivao kao potencijalno pojačanje Partizana.

S obzirom da je već uveliko zagazio u četvrtu deceniju života, očekivalo se da će Rukavina prihvatiti neku od Partizanovih ponuda, pogotovo u vreme kada je Miroslav Đukić bio na klupi crno-belih, s obzirom da je bivši strateg Partizana želeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Rukavinom obnovi odličnu saradnju koju su već imali u Humskoj pre sada već 12 godina.

Ipak, želje Đukića i Partizanovog rukovodstva se nisu ostvarile, jer je Rukavina odlučio da se iz španskog Viljareala letos preseli u kazahstansku Astanu, čiji je i dalje član i sa kojom ima ugovor do kraja ove godine.

Njegov tim se ove zime takođe priprema u Turskoj, kao i Partizan, pa je Rukavina iskoristio priliku da poseti crno-bele.

Dakle, ipak je došao, ali ne kao pojačanje, nego samo kao drag gost. Ali, možda je ovo samo uvertira u ono što bi moglo da se dogodi u nekom od narednih prelaznih rokova, jer Partizan ove zime nije angažovao pojačanje na mestu desnog beka, iako je to bilo planirano početkom zime.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

I Antonio Rukavina posetio crno-bele i svog prijatelja @tosiczoran7! Rukavina je u Beleku sa svojom ekipom Astana iz Kazahstana. #fkpartizan #fkp #partizan #pripreme

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана 4. Феб 2019. у 10:39 PST

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.