Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 19:30

Đuka proradio, Hihon pobedio (VIDEO)

Novi gol srpskog napadača

Kriza je definitivno prošlost za Sporting Hihon. Posle mini serije od tri utakmice bez pobede, crveno-beli su prvo savladali Ponferadinu na svom terenu (2:1), a večeras su na to nadovezali trijumf u gostima protiv Alkorkona istim rezultatom – 2:1.

A, čim se probudi Uroš Đurđević, odmah se razigra i Sporting. Četiri kola srpski napadač nije postigao gol, tačno u onom periodu kada se njegov tim mučio, a danas je probio led. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Nekadašnji golgeter Partizana i Rada zatresao je mrežu Alkorkona u 64. minutu za vođstvo od 1:0 i to mu je peti gol u sezoni u Segundi. Sa pet pogodaka Đurđević deli prvo mesto na listi strelaca sa Rubenom Kastrom iz Kartahene.

Iako je domaćin izjednačio u 75. minutu preko Sose Samjuela, gosti su uspeli da dođu do drugog pogotka, postigao ga je Garsija samo četiri minuta kasnije. Taj pogodak je podigao Sporting ponovo na drugo mesto tabele, sa bodom manje od vodećeg Espanjola.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LE (GRUPE J, K, L): Mijat "ubio pauka", Zvezdo ovu grupu moraš da prođeš! Šamar Murinju! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020

Odigrani su mečevi drugog kola Lige Evrope u grupama J, K i L, Totenhem je izgubio u Belgiji, Hofenhajm razbio Gent, dakle, Zvezda bi morala sa Nemcima da se bori za prvo mesto u svojoj grupi...Bilo je uzbudljivo večeras, pljuštali su golovi na sve strane, a najvažnije je da je u Zvezdinoj grupi...

Nastavak na Sportske.net...

LE (GRUPE D, E, F): Bomba Politana za pobedu Napolija u Baskiji, Omoniji nedovoljan gol sezone! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2020, 00:15

Bilo je uzbudljivo od San Sebastijana, pa sve do Kipra...Važne pobede Benfike, Rendžersa, PSV Ajndhovena, ali gol kola postigao je igrač Omonije, mada je i Mateo Politano poslao pravu bombu u mrežu Sosijedada...Grupa D..Benfika - Standard 3:0..Rendžers - Leh Poznanj 1:0.. I u Lisabonu su prštali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.