LE (GRUPE A, B, C) - Arsenal odmorio najbolje i pobedio, Bugari odneli bod iz Rima, Slavija pronašla lek za farmaceute! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Okt.2020, 23:58

LE (GRUPE A, B, C) - Arsenal odmorio najbolje i pobedio, Bugari odneli bod iz Rima, Slavija pronašla lek za "farmaceute"! (video)

Danas su odigrani mečevi drugog kola grupne faze Lige Evrope.

GRUPA A

Roma je na domaćem terenu priredila neprijatno iznenađenje pošto je remizirala sa CSKA iz Sofije na utakmici bez pogodaka.

Odmah na početku mrežu Bugara zatresao je Smoling, ali je pogodak poništen zbog ofsajda. I pored nekoliko opasnih situacija, "vučica" nije uspela da probije disciplinovanu odbranu ekipe iz Sofije koja kući veoma vredan bod.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Kluž i Jang Bojs odigrali su nerešeno, u Rumuniji je bilo 1:1.

Domaćin je poveo u 62. minutu golom Marija Rondona, međutim Švajcarce je spasao poraza Kristijan Fasnaht sedam minuta kasnije.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

GRUPA B

Arsenal je kod kuće opravdao ulogu velikog favorita i slavio protiv Dandalka sa 3:0.

"Tobdžije" su u finišu prvog poluvremena u razmaku od tek dva minuta stigli do velike prednosti pred odlazak na odmor, strelci su bili Edvard Nketija u 42. i Džozef Vilok dva minuta kasnije.

Na 3:0 povisio je Nikolas Pepe u prvom minutu drugog poluvremena što je bilo, ispostaviće se kasnije, i konačan rezultat.

Molde je kod kuće slavio protiv Rapida iz Beča minimalnim rezultatom, a čovek odluke bio je Ohi Omoihuanfo u 65. minutu minutu meča.

  Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bugari odneli bod iz Rima! Arsenal se igrao s Ircima, Jang Bojs odoleo u Klužu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Okt.2020, 00:02

Molde pokvario sjajno veče..Žoze Murinjo se opekao, Mikel Arteta je imao tu sreću da je preko puta imao nejaki Dandalk, pa je i sa poprilično izmenjenim timom bez Aleksandra Lakazeta i Pjer Emerika Obamejana stigao do rutinskih 3:0. Sa druge strane, loše raspoloženje je sa Murinjom podelio i Paulo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.