Direktor KLS: Odluka Partizana je najviše naštetila javnosti i svim klubovima

Izvor: B92, 18.Apr.2023, 12:59

Direktor KLS: Odluka Partizana je najviše naštetila javnosti i svim klubovima

Prvi čovek košarkaške Superlige Srbije na konferenciji za medije je govorio o Partizanu i prošlogodišnjem odustajanju od takmičenja.

U hotelu "Crown Plaza" u Beogradu održana je konferencija za medije povodom nove sezone košarkaške Superlige Srbije.

Na pomenutoj konferenciji obratili su se svi prisutni predstavnici, a potom je reč imao i direktor lige.

"Sa druge strane, disciplinski sudija je doneo maksimalne kazne, mi smo to sproveli i naplatili. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Drugi deo, koji se odnosi na odluke, a koje su ingerenciji predsedništva, nisu donesene. To samo govori da u predsedništvu nema jedinstva. Imate i KSS koji ćuti i nem je na sve ono što smo mi dostavili. Došli smo u situaciju iz koje ne vidimo izlaz, a morali bi da pronađemo što pre. Vidite i danas, imali smo komunikaciju sa Partizanom, verujem da ćemo u narednom periodu morati da smognemo snage i donesemo odluke. Iz svega toga moramo što pre da izađemo. Vidite da se Partizan nije pojavio, odgovoriću i zašto. To je pitanje za njih. Svi članovi KLS-a imaju podjednako isti tretman. Svaki glas je vredan. Zašto Partizan nije tu? To je pitanje za njih. Pokušali smo juče da ih kontaktiramo, ko će doći, ali nisu se javili. Vidite da su ostali poslali svoje predstavnike, a takođe imaju važne utakmice…", rekao je Aleksandar Grujin, direktor košarkaške Superlige Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OŠTRO O CRNO-BELIMA: Odluka Partizana je naštetila drugima, a najmanje njima

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2023

Burna konferencija je održana...Održana je konfrencija za medije povodom nove sezone u Superligi Srbije u košarci, a na njoj je bilo reči o Partizanu. Predstavnici crno-belih se nisu pojavili, a nakon dela u kome je objašnjen novi format takmičenja novinare je zanimalo šta se dešava sa crno-belima...Partizan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.