Dević objasnio zašto se nije radovao posle pobedničkog gola protiv Partizana

Izvor: 011vodič.com, 08.Okt.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dević objasnio zašto se nije radovao posle pobedničkog gola protiv Partizana

Heroj Voždovca Marko Dević, iskusni napadač koji je postigao u 96. minutu pogodak za trijumf nad Partizanom (2:1), priznao je da nije želeo da proslavlja taj gol.
Kvota u MaxBetu na trijumf Voždovca protiv Teleoptika je 1.18.
Dugogodišnji reprezentativac Ukrajine je objasnio i zašto je bio miran kada je savladao Vladimira Stojkovića.
– Utisci su fenomenalni, a emocije na neki način >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pomešane. Ne želim da zvučim kao dete od 18 godina, ali ne krijem navijaćku naklonjenost prema PArtizanu, koja je mogla da se prepozna i u neradovanju posle odlučujućeg gola. S druge strane, ja sam pre svega surovi profesionalac, koji se maksimalno daje za svoju ekipu. Drago mi je što smo još jednom pokazali da Voždovac ne pobeđuje samo ekipe iz dnjeg dela tabele, već može da se nosi sa svima u ligi – kazao je Dević za Sportski žurnal.

Njemu je ovo bio drugi pogodak koji je postigao od kako se vratio među “zmajeve”.
– Fenomenalan je osećaj kadgod daš gol, pogotovo u nadoknadi za pobedu. A za mene je ovo, povrh svega, bio i prvi put da sam igrao u Humskoj, u zaista sjajnom ambijentu. Partizan je motiv za sve i u svako vreme. Igrom okolnosti, oni su u meč ušli posle tri fenomenalne utakmice, pobede u derbiju, protiv Radničkog i Astane. Duboko u sebi, znao sam da neće moći da zadrže motivaciju na istom nivou i da će im faliti svežine. Potrudili smo se i na kraju uspeli da iskoristimo to.
Trijumf Voždovca je nažalost ostao u senci sudijske greške koja je prethodila prvom golu “zmajeva”.
– Ne bih komentarisao sudijsku odluku. Arbitri rade kako rade, na mnama je da se bavimo fudbalom, golovima i asistencijama – dodao je Dević.


The post Dević objasnio zašto se nije radovao posle pobedničkog gola protiv Partizana appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Vladimir Stojković

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.