DEBITOVAO Gudurića odigrao prvi meč za Memfis

Izvor: 011vodič.com, 07.Okt.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEBITOVAO Gudurića odigrao prvi meč za Memfis

Srpski reprezentativac Marko Gudurić odigrao je prvi meč za Memfis. U pobedi Grizlija nad Makabijem iz Haife (123:88), u pripremnoj utakmici za start sezone u NBA, Gudurić je postigao osam poena.
Kvota naše kladionice na pobedu FMP protiv Krke je 2.35.
Bivšeg igrača Crvene zvdezde i Fenerbahčea nije baš slušao šut, pa je imao procenat od 36 odsto (4/11). Zabeležio je Gudurić još po dva skoka i asistencije, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << a na parketu je proveo 20 minuta.
Najbolji u pobedničkom timu bili su Džaren Džekson (19), Alen Gejson (18) i Dilon Bruks (16 poena). Memfiz započinje novu NBA sezonu 15. oktobra, protiv Majamija.


The post DEBITOVAO Gudurića odigrao prvi meč za Memfis appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počinje Zajonovo doba, Vilijamson raspametio Ameriku! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Okt.2019, 08:50

Debi prvog pika tema večeri u NBA, a zakucavanja obišla svet!..Zajon Vilijamsonu nije bilo mnogo potrebno da najavi svoj dolazak u NBA. Fantastično zakucavanje posle stotinak sekundi oduzelo je publici dah. Pelikansi su slavili u Atlanti, prvi pik drafta i po mnogima Lebronov nasolednik je ubacio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.