Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 11:14

Dangubić novo pojačanje Partizana!

Srpski košarkaš Nemanja Dangubić novo je pojačanje Partizana, objavili su crno-beli za zvaničnom sajtu. Nekadašnji košarkaš Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa, od naredne sezone će nositi crno-beli dres.
Doskorašnji igrač Estudijantesa, kojeg je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen je 1993. godine u Pančevu, a do sada je igrao za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << minhenski Bajern, Crvenu zvezdu, Mega Bemaks i Hemofarm.

U mlađim selekcijama, Dangubić je branio boje reprezentacije Srbije sa kojom je osvojio dve srebrne medalje, na Evropskom prvenstvu u za uzrast do 18 godina, odnosno Svetskom prvenstvu za uzrast do 19 godina.
"Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih jako dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija, poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem, srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu", izjavio je Nemanja Dangubić, nakon potpisivanja ugovora.
Samo nekoliko dana pošto je Kori Volden prešao iz tabora Partizana u Zvezdu, sada se dogodila suprotna situacija, pošto je krilni košarkaš bio deo crveno-belih od 2014. do 2018.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   NBA,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvanično, bivši košarkaš Zvezde stigao u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2020

"Crno-beli" dobili ozbiljno pojačanje!..Nekadašnji košarkaš Bajerna, Estudijantesa, Crvene zvezde i Mega Bemaksa Nemanja Dangubić od naredne sezone će zaigrati u Partizanu, potvrdio je taj klub...Doskorašnji igrač Estudijantesa, kojeg je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen...

Nastavak na Sportske.net...

DANGUBIĆ JE NOVI IGRAČ PARTIZANA! Ovo su njegove PRVE REČI po dolasku među crno-bele! FOTO

Izvor: Kurir, 10.Jul.2020

Nemanja Dangubić nekadašnji košarkaš Mega Bemaksa Crvene zvezde Bajerna i Estudijantesa će od naredne sezone nositi dres Partizana.

Nastavak na Kurir...

DANGUBIĆ U PROBLEMU: Pevao napred Zvezda! Hoće li mu GROBARI oprostiti prošlost, a DELIJE sadašnjost? VIDEO

Izvor: Kurir, 10.Jul.2020

Nemanja Dangubić Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde odlučio je da pojača redove Partizana i time verovatno ušao u konflikt sa navijačima svog bivšeg kluba koji mu "ovakvu zdaju" sigurno neće lako oprostiti.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.