Nemanja Dangubić zvanično u Partizanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2020, 11:31

Nemanja Dangubić zvanično u Partizanu

Srpski košarkaš Nemanja Dangubić od danas je zvanično novi igrač Partizana, saopštili su crno-beli.

Doskorašnji igrač Estudijantesa, kog je 2014. godina na NBA draftu izabrala Filadelfija, rođen je 1993. godine u Pančevu, a do sada je igrao za minhenski Bajern, Crvenu zvezdu, Mega Bemaks i Hemofarm.

"Jako sam srećan što ću biti deo tima i organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Partizana. Poznajem dosta novih saigrača od ranije, sa nekima sam igrao zajedno na početku karijere i poznajem ih veoma dugo. Takođe, od ranije, iz reprezentativnih selekcija, poznajem i stručni štab. Radujem se radu sa trenerom Vladom Šćepanovićem. Srećan sam i vrlo motivisan pred novu sezonu", izjavio je Dangubić nakon potpisivanja ugovora.

U mlađim selekcijama, Dangubić je branio boje reprezentacije Srbije sa kojom je osvojio dve srebrne medalje, na Evropskom prvenstvu u za uzrast do 18 godina, odnosno Svetskom prvenstvu za igrače do 19 godina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.