Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 22:31

DULJAJ PORUČIO POSLE LUDE POBEDE: "Nisam izgubio svlačionicu" Strateg IMT-a se osvrnuo na slavlje crno-belih

Spektakl se odigrao.

FK Partizan je slavio rezultatom 3:2 u šestom kolu Superlige Srbije protiv IMT-a. Crno-beli su gubili 2:0 sve do 70. minuta kada su smanjili, a onda u nadoknadi dali dva gola.

Igor Duljaj, strateg Partizana, imao je poruku za one koji sumnjaju u njega.

- Čestitke kolegi sa druge klupe, dali su sve od sebe. Kolega je izuzetno hrabar da igra ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fudbal i čestitam. Hteo bih da pozdravim navijače i da poručim da nisam izgubio svlačionicu. Igrači i dalje veruju u mene - rekao je Igor Duljaj.

Nebojša Jandrić, stručnjak na klupi IMT-a, osvrnuo se na veliko slavlje igrača Partizana.

- Ovo je važno za igrače, za njihovu budućnost. Nažalost, nismo izdržali. Partizan je ipak Partizan, u kakvoj god da je situaciji. Možda i njihova ova velika radost govori da nešto dobro radimo - istakao je Jandrić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Duljaj: Gospodo, i dalje "držim" svlačionicu, igrači mi veruju

Izvor: B92, 03.Sep.2023

Trener Partizana Igor Duljaj imao je šta da poruči određenim krugovima i pojedincima posle neverovatno uzbudljive utakmice i pobede crno-belih nad IMT-om...Trener Partizana poslednjih nedelja trpi kritike posle slabih izdanja ekipe u Evropi...Otud je i ova pobeda stigla kao "melem na ranu" za Partizan,...

Nastavak na B92...

Duljaj poslao poruku posle triler pobede na krovu: Nisam izgubio svlačionicu, igrači mi veruju!

Izvor: 24sedam.rs, 03.Sep.2023

Crno-beli se vratili sa ivice ambisa i pobedili IMT, koji je do 70. minuta vodio 2:0

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.