Duljaj: Gospodo, i dalje držim svlačionicu, igrači mi veruju

Izvor: B92, 03.Sep.2023, 22:32

Duljaj: Gospodo, i dalje "držim" svlačionicu, igrači mi veruju

Trener Partizana Igor Duljaj imao je šta da poruči određenim krugovima i pojedincima posle neverovatno uzbudljive utakmice i pobede crno-belih nad IMT-om.

Trener Partizana poslednjih nedelja trpi kritike posle slabih izdanja ekipe u Evropi.

Otud je i ova pobeda stigla kao "melem na ranu" za Partizan, i nije moglo biti neizvesnije, utoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i slađe - od 0:2 do 3:2 išli su crno-beli na krvou tržnog centra protiv poletnog tima IMT-a.

Posle meča, Duljaj je sabrao utiske:

"Velike čestitke kolegi koji ima jednu od najmlađih ekipa, momci su zaista dali sve od sebe. Prelepa utakmica, pet golova, voleo bih da ima više ovakvih utakmica kako bi publika mogla da uživa. Kolega je ovako odigrao sa mladim timom i ja mu čestitam", rekao je Duljaj.

Iskoristio je priliku pred kamerama trener Partizana i da odgovori na kritike koje stižu poslednjih dana na njegov račun.

Konkretno na one da više "ne drži svlačionicu", odnosno da ne predstavlja nikakav autoritet za igrače.

"Želeo bih i da pohvalim igrače i navijače, i da gospodi poručim da nisam izgubio svlačionicu, Igrači i dalje veruju u mene", poručio je Duljaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.