DOŠAO JE I TAJ DAN: Janković odradio prvi trening. Kada Grobari čuju šta je rekao o Novici POLUDEĆE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DOŠAO JE I TAJ DAN: Janković odradio prvi trening. Kada Grobari čuju šta je rekao o Novici POLUDEĆE!

Sada je u crno-belom.

Stefan Janković, novi košarkaš Partizana, odradio je prvi trening u crno-belom dresu, a zatim i dao prvu izjavu...

- Sve je super. Znam sve ome momke, družio sam se sa njima i ranije. Mislim da ću brzo da se uklopim. Samo malo da uđem u igračku formu. A očekivanja… Znaš šta da očekuješ kad igraš za Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << . Mlada ekipa, da raste kroz svaku utakmicu, i ja da rastem sa ekipom, da se uklopim što pre- rekao je Janković, prenosi "Sportski Žurnal".

Zatim se osvrnuo i nasvoje saigrače...

Ja i Strahinja Gavrilović smo najbolji prijatelji. Isto kao što ću ove godine da se družim sa Zvezdinim igračima, tako sam se i prošle s Partizanovim. To je malo više napumpano… Zna se kada se igraju te bitne utakmice da “ne postoji” prijateljstvo, ali posle toga se družimo i tako i treba. Pokazao sam svoje srce kad je trebalo u tim najbitnijim utakmicama… Ti odradiš svoj posao na terenu i nema šta. Sa svima sam drug. Novica (Veličković) mi je prošle godine bio kao stariji brat, vrhunska četvorka, mogao sam nogo da naučim od njega. Od trenera zavisi. Nisam pet meseci utakmicu, ali mi je srce spremno da dam sve od sebe. Sad kada me trener ubaci daću sve od sebe da ispunim zadatke.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.