Zvanično: Janković potpisao za Partizan

Izvor: N1 televizija, 22.Okt.2018, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično: Janković potpisao za Partizan

Doskorašnji krilni košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković potpisao je ugovor sa Partizanom za koji će do kraja sezone igrati kao pozajmljen član španske Fuenlabrade.

Dolazak Jankovića na svom tviter nalogu potvrdio je i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. Moguće je da će nekadašnji student univerziteta Misuri i Havaji biti u timu već u utorak u duelu 4. kola Evrokupa protiv Asvela.

Stefane, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << dobrodosao u #KKPartizan! pic.twitter.com/ABM2Etqyzq

Dvadesetpetogodišnji košarkaš je nedavno i na FIBA arbitraži dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, tako da je bez obeštećenja bio solobodan da se preseli u drugi klub.

Janković je u leto 2017. potpisao trogodišnji ugovor sa crveno-belima, ali je na kraju prve sezone tužio klub sa Kalemegdana zbog kašnjenja u isplati zarada. Posle višemesečnog procesa, u kojem je Zvezda zaštitu zatražila i od Olimpijskog komiteta Srbije, FIBA je potvrdila odluku Košarkaškog saveza Srbije i pravosnažno 'oslobodila" Jankovića ugovora sa prvakom Srbije.

Partizan u utorak u 4. kolu Evrokupa dočekuje Asvel, a prenos je od 19 časova na Sport klubu 1.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILA JE DOVOLJNA SAMO JEDNA REČ: Evo šta je predsednik Partizana poručio Stefanu Jankoviću (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2018

Uskoro debi pred Grobarima...Dileme više nema. Stefan Janković je novi igrač Partizana. Ovu vest koju su mnogi navijači crno-belih dugo čekali potvrdio je i predsednik kluba iz Humske Ostoja Mijailović na svom Tviter nalogu...KRAJ SAGE! Janković POTPISAO za PARTIZAN! Grobari će biti u ŠOKU kad...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

DOGOVORENO: Braun u Partizanu

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2018

Partizan radi punom parom ovih dana. Posle Stefana Jankovića koji je u ponedeljak zvanično postao član crno-belih, to bi za nekoliko dana trebalo da uradi i Amerikanac Entoni Braun. Kako je objavio autor emisije SOS koš, Vladan Tegeltija, ovaj 26-godišnji košarkaš dogovorio je uslove saradnje...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.