Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI JE OVO NAJAVA POJAČANJA: Partizan napravio prostora za novog igrača!?

Mladi grčki košarkaš Janis Kuzeloglu i KK Partizan NIS, postigli su sporazum o raskidu saradnje

Od dolaska u Partizan, Kuzeloglu nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu u timu pa je pronađeno rešenje koje će igraču pružiti šansu da se >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << izbori za minutažu na drugom mestu. 
Sa druge strane,  klub  će na ovaj način osloboditi jednu poziciju za registrovanje stranog igrača.
Janis Kuzeloglu je došao u Partizan u septembru 2014. godine. Ovim putem, klub želi da izrazi zahvalnost igraču na prikazanom pristupu treninzima i zalaganju – navodi se na sajtu kluba. 
Znate li koliko novca duguje KK Partizan? Pročitajte i šta je Nikola Peković rekao o mogućem dolasku još jednog stranca.
The post DA LI JE OVO NAJAVA POJAČANJA: Partizan napravio prostora za novog igrača!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.