Ćurčić: Partizan je kvalitetniji, ima velike šanse za prolazak pred svojim navijačima!

Izvor: MozzartSport.com, 19.Avg.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić: Partizan je kvalitetniji, ima velike šanse za prolazak pred svojim navijačima!

„To će biti najbitniji meč u poslednjih nekoliko godina. Ne treba trošiti reči koliko će značiti plasman Partizana u Ligu šampiona“, zaključio je selektor Orlova

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić smatra da je Partizan iz prve utakmice plej-ofa Lige šampiona sa BATE Borisovom izašao sa aktivnim rezultatom i da ima velike šanse da se nađe u grupnoj fazi takmičenja.

Ipak, daleko od toga da Belorusi nemaju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << šta da traže u Beogradu.

"Videli smo duel dve kvalitetne ekipe i jednu dobru utakmicu. Partizan je dobro skenirao rivala i odigrao onako kako je želeo, ključ utakmice bile su prva izgledna prilika Andrije Živkovića i drugi žuti karton Marka Jevtovića. I sa igračem manje crno-beli su, u nastavku utakmice, izvukli više energije, kontrolisali su napade domaćih, ali su gol primili posle prekida. Sve u svemu, rezultat je dobar, ali može biti prilično nezgodan", rekao je Ćurčić.

Kakve su šanse Partizana u revanš meču?

"Pred svojom publikom Partizan ima velike šanse, mada se videlo da je BATE opasan rival. Ipak, mislim da je ekipa trenera Milinkovića kvalitetnija. Nadam se da će ostvariti ono što svi priželjkujemo, prolazak dalje".

Šta za srpski fudbal znači revanš utakmica?

"To će biti najbitniji meč u poslednjih nekoliko godina. Ne treba trošiti reči koliko će značiti plasman Partizana u Ligu šampiona", zaključio je selektor Ćurčić.

Đurđe Mečanin

(djurdje.mecanin@mozzartbet.com)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.