Crno-beli putuju u Flensburg bez Maksića

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Feb.2013, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crno-beli putuju u Flensburg bez Maksića

Vlasnik svih kruna u Srbiji, Partizan, za vikend je na Memorijalu „Dragan Ranković“ zauzeo treće mesto iza hrvatskog Neksea i makedonskog Vardara.
Bilans poraz od osvajača turnira Neksea (24:27) i pobeda protiv Metaloplastike (33:23). Aleksandar Brković igrao je skoro bez prve postave. Nemanja Ilić i Marko Pavlović imali su rupturu mišića, Nenad Maksić još nije potpuno fit posle povrede ramena još u prvom delu sezone, Uroš Mitrović >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je posle desetak minuta prve utakmice napustio igru zbog povrede leđa…
Skoro svi su već mogli da igraju, ali nismo hteli ništa da rizikujemo – počinje Brković. – Jedino Nenad Maksić neće moći još neko vreme da se uključi punim intenzitetom, neće ni putovati u Flensburg, na njega računamo kada počne liga. Važno je da su jutros svi trenirali.
Kako ste zadovoljni igrama na turniru, pripremnim periodom?
Nisam nezadovoljan. Naravno lepše bi bilo da smo osvojili trofej, kao i da smo bili kompletni. Ni u pripremnom periodu nismo bili kompletni, ali dobro, važno je da se nekoliko mlađih nameće radom, pred njima je budućnost. Međutim, treba ih i istrpeti dok ne steknu iskustvo – kaže Brković.
Crno-beli u sredu putuju u Flensburg na meč 8. kola Lige šampiona.
Idemo kao i do sada da igramo najbolje što možemo. Naravno da je iluzorno zanositi se da možemo da iznenadimo, ali nećemo se ni predati unapred. Flensburg je sjajan tim, a nama predstoji pet dana posle toga i nastavak prvenstva, igramo protiv Kolubare potom dočekujemo Hamburg… Dosta iskušenja i pravo zahuktavanje za prolećne bitke – zaključuje Brković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Pobeda ne dolazi u pitanje

Izvor: Politika, 05.Feb.2013, 22:57

Večeras, u pretposlednjem kolu Lige šampiona za vaterpoliste: Partizan – Špandau (18 č, Banjica)..Večerašnji okršaj na Banjici (18 č) između sedmostrukog prvaka Evrope Partizana i četvorostrukog osvajača Kupa šampiona Špandaua nema takmičarsku draž, ali je daleko od toga da je bez značaja...„Crno-beli”...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.