Četiri rokade u odnosu na derbi - Tandem Đ&Đ u napadu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četiri rokade u odnosu na derbi - Tandem 'Đ&Đ' u napadu! (foto)

Fudbaleri Partizana večeras od 18 časova dočekuju Napredak u okviru 1/16 finala nacionalnog Kupa što će biti prilika da se crno-beli revanširaju "Čarapanima" za poraz koji su im u drugom kolu naneli u Kruševcu.

Četiri dana nakon najznačajnije pobede koju su fudbaleri Partizana ostvarili u novoj sezoni ekipa Marka Nikolića dočekuje kruševački Napredak na startu takmičenja u domaćem Kupu.

Partizan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kao branilac trofeja nije imao sreće na žrebu pošto je Napredak bio najteži mogući rival sa kojim su crno-beli mogli da se ukrste u ovoj fazi takmičenja.

Zbog toga ne čudi što je trener vicešampiona Srbije Marko Nikolić najavio da večeras neće previše "tumbati" sastav što je dokazao izborom startne postave koja će od 18 časova izaći na megdan "Čarapanima".

Okosnica tima koji je počeo 152. "večiti" derbi i danas je na terenu, a nagradu za dobru partiju protiv Crvene zvezde dobili su Alen Stevanović i Nikola Đurđić. Pored toga, u timu su još Miloš Ostojić i Saša Marjanović umesto Gregora Balažica i Marka Jevtovića

Partizan: Kljajić; Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić; Everton, Marjanović, A. Stevanović, Leonardo; Đurđić, Đurđević;



Klupa: N. Stevanović, Bogosavac, Ilić, Damnjanović, Kosović, Janković, Vlahović;

Trener kruševačkog Napretka Dragan Ivanović napravio je nekoliko promena u odnosu na postavu koja obično počinje mečeve u Superligi, a u protokolu nema povređenog Frimponga i suspendovanog Nikole Lekovića.

Napredak: Petrović, Varga, Urošević, Projić, Simonović, Šljivić, Šarac, Vulić, Vuksanović, Gobeljić, Jovović;

Klupa: Janković, Petrović, Ilić, Sekidika, Filipović, Beljić, Ndiaje;
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizanov "triling" za poluvreme - Lovorike za Đurđevića! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Sep.2016

Vicešampion Srbije i branilac trofeja u Kupu Srbije praktično je obezbedio plasman u osminu finala najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji. Crno-beli za 45 minuta torpedovali Napredak sa tri gola...Fudbaleri Partizana nalaze se na pravom putu ka plasmanu u osminu finala Kupa Srbije, pošto nakon...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.