Čeka se potvrda, ali stvar je jasna - Andrea Trinkijeri na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 14.Jul.2020, 09:14

Čeka se potvrda, ali stvar je jasna - Andrea Trinkijeri na novom zadatku!

Italijan neće dugo čekati na novi angažman.

Andrea Trinkijeri je ovog leta napustio klupu Partizana nakon godinu i po dana, ali sudeći po novim informacijama on neće čekati dugo na novi posao.

Kako piše novinar Sportanda Emilijano Karčija, Italijan će u toku nedelje i zvanično preuzeti Bajern.

Pandemija koronavirus poremetila je planove "crno-belih" koji su pod vođstvom 51-godišnjeg stručnjaka bili na putu da osvoje trofej ne samo u ABA ligi, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i u Evrokupu.

Iako su postojale najave da će Trinkijeri ostati u Beogradu, on je početkom jula iskoristio klauzulu u svom ugovoru i napustio klub.

Trinkijeri je tokom trenerske karijere već vodio jedan tim u Nemačkoj, pre nego što je stigao u Partizan bio je na klupi Brose Bamberga.

Pre toga trenirao je Triboldi, Juvekazerta, Veroli, Kantu, selekciju Grčke i Uniks.

Sada je vreme za novi izazov i to u Evroligi.

Bayern Munich will officially announce this week the hiring of Andrea Trinchieri as head coach for next season, I am told.

Trinchieri returns to German Bundesliga after his experience with Partizan Belgrade

— Emiliano Carchia (@Carchia) July 14, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.