Blistao u Voši, bio na pragu Partizana, a na kraju sezone završava karijeru!

Izvor: Sportske.net, 14.Maj.2020, 15:56

Blistao u Voši, bio na pragu Partizana, a na kraju sezone završava karijeru!

Nekadašnji fudbaler koji je bio sjajan u dresu Vojvodine završava karijeru.

Enver Alivodić je rešio, završiće karijeru.

Fudbaler koji je sada član Novog Pazara je odlučio da na kraju ove sezone okači kopačke o klin.



"Ostao sam pri onome što sam rekao. Još četiri utakmice i sa fudbalom, pa i na amaterskom nivou, od 20. juna biće gotovo"
, rekao je Enver Alivodić.

Enver Alivodić ima 35 godina, do sada je najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trag ostavio igrajući upravo u Pazaru, Čukaričkom i BSK Borči, a posebno je bio impresivan u Vojvodini u sezoni 2013-14 kada je bio i nadomak Partizana gde je trebalo da pređe zajedno sa trenerom Nikolićem.

Ipak, odlučio se za Australiju, a igrao je ponovo u srpskom fudbalu i to u Napretku iz Kruševca i naravno, u svom Pazaru gde će završiti karijeru.

Pitanje koje se postavlja u ovom trenutku jeste da li će uopšte igrati te četiri utakmice imajući u vidu da su među fudbalerima Pazara registrovani slučajevi koronavirusa kod šestorice.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.