Bivši centar Partizana ogorčen: Najboljem u EK srednji prst, a klubu koji nije osvojio ništa - Evroliga!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 17:32

Bivši centar Partizana ogorčen: "Najboljem u EK srednji prst, a klubu koji nije osvojio ništa - Evroliga!"

Zanimljiva konstatacija i pre svega - tačna.

Ratko Varda je poznat kao neko ko u poslednjih par godina ima ozbiljne komentare i nikada ne krije šta mu smeta u košarkaškom svetu.

Tako je i sada, nakon najnovije odluke Evrolige da poništi sezonu i da sledeću igraju klubovi koji su počeli ovu.

"Možda će sada nekim ljudima biti jasno da je FIBA federacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << košarke uvek bila, a ULEB privatni bankomat moćnika. Najbolja ekipa u ABA i ULEB kupu (Evrokupu) ne dobija apsolutno ništa osim jednog velikog srednjeg prsta! Iako je bio glavni favorit za osvajanje i ABA lige i ULEB kupa. U Evroligi ima mesta za tim koji nikad nije osvojio jedan jedini trofej i koji postoji par godina", napisao je Ratko Varda.

Ovaj visoki košarkaš je često bez dlakena jeziku. Da li je sada u pravu?

"I možda ću opet biti “onaj bivši košarkaš” koji lupa gluposti jer mu je dosadno, ali ABA liga je cirkus koji ti ne donosi apsolutno ništa zbog koje domaća košarka ide u provaliju. Svaki sportista i svaka sportska ekipa bi trebalo da budu nagrađeni jer su bili najbolji te godine. Sad ćemo videti da li će MZT i Borac Čačak ući u ABA ligu ili će i to da se poništi. Cirkus!", napisao je on na društvenim mrežama.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.