Bio je velika želja Partizana, danas je postao slobodan igrač!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bio je velika želja Partizana, danas je postao slobodan igrač!

Momak koji je dugo slovio za potencijalno pojačanje crno-belih danas je postao slobodan igrač.

Aktuelni šampion Srbije ostao je ovoga leta bez bitne karike u zadnjoj liniji nakon što se Nikola Milenković preselio u Firencu, a sportski sektor do sada nije uspeo da nađe adekvatnu zamenu na tržištu.

Već na startu nove sezone postalo je jasno da Nemanja Miletić nije doveden da bi igrao štopera već desnog beka, a navijači poručuju da je klasičan centralni bek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << preko potreban.

Zbog toga vest koja danas stiže iz Kruševca deluje kao nešto na šta bi navijači Partizana trebalo da obrate pažnju jer je igrač koji je dugo bio na meti crno-belih postao slobodan u izboru nove sredine!

Momak koji je ponikao u Partizanu Nemanja Tubić (33) dogovorio je sporazumni raskid ugovora sa Napretkom i ruke su mu odrešene kada je izbor novog kluba u pitanju.

"Fudbalski klub Napredak mi je pružio sve potrebne uslove za rad. Izuzetno sam zadovoljan dosadašnjom saradnjom ali je vreme da krenem dalje", rekao je Tubić za zvanični sajt FK Napredak.

Navijače Partizana nije potrebno podsećati na to da je Nemanja Tubić dugo bio na meti crno-belih ali kockice nikako nisu mogle da se poklope.

"Tačno je, ljudi iz Partizana su kontaktirali moje menadžere i mene, u želji da se informišu oko mojih planova i predočili mi želju da me angažuju. Voleo bih, naravno, da se dogovorimo i da dođem u Partizan, to je klub za koji navijam. Svi to znaju, nema potrebe da bilo kome objašnjavam ili dokazujem koliki sam Grobar", govorio je svojevremeno Tubić.

Radi se o iskusnom defanzivcu, vršnjaku Bojana Ostojića koji je u Humsku stigao kao slobodan igrač a pokazao se kao ogromno pojačanje za crno-bele.

Nemanja Tubić je unostranu karijeru gradio na istoku Evrope. Nastupao je za ukrajinske Karpate i ruski Krasnodar, a kratko je bio član BATE Borisova.

U Srbiju se vratio početkom godine i potpisao ugovor sa kruševačkim Napretkom u kojem je proveo prolećni deo prethodne sezone.

Da li će njegov status zainteresovati čelnike Partizana ostaje da vidimo.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan će angažovati štopera, ali pod jednim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017

Dvomeč sa Olimpijakosom pokazao je da bi štoperska pozicija trebalo da bude prioritet Partizana do kraja prelaznog roka. Novi štoper će biti angažovan ali postoji uslov...Partizan je eliminisan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona iako se stekao utisak da crno-beli nisu bili inferiorni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.