Partizan će angažovati štopera, ali pod jednim uslovom!

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2017, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan će angažovati štopera, ali pod jednim uslovom!

Dvomeč sa Olimpijakosom pokazao je da bi štoperska pozicija trebalo da bude prioritet Partizana do kraja prelaznog roka. Novi štoper će biti angažovan ali postoji uslov.

Partizan je eliminisan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona iako se stekao utisak da crno-beli nisu bili inferiorni u dvomeču sa Olimpijakosom.

Šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Srbije skupo je plaćao greške, a mnogi su posle dvomeča procenili da bi hitno trebalo ojačati zadnju liniju. Očito je da i u Humskoj razmišljaju na isti način, s tom razlikom što će se neće žuriti.

Nemanja Miletić stigao je iz Vesterloa i može da pokrije pozicije desnog beka i štopera zbog čega u Partizanu ne žele da žure sa kupovinom pre nego što se završe kvalifikacije za Ligu Evrope.

Očigledno je da u Humskoj veruju u snagu svog igračkog kadra pa će se u dvomeč sa Videotonom ići bez pojačanja na poziciji štopera, a centralni bek će biti doveden pod uslovom da se uđe u grupnu fazu Lige Evrope!

Ukoliko crno-beli ne budu obezbedili plasman u Ligu Evrope, rezon je da pojačanje na štoperskoj poziciji neće biti neophodno jer ostaje da se igra na dva fronta za šta je dovoljan i aktuelni igrački kadar.

Podsećamo da je sportski direktor Partizana Ivica Iliev kazao kako će do dvomeča sa Videotonom crno-beli angažovati jednog igrača i to je trebalo da bude Žairo da Silva.

Posao oko Brazilca se izgleda izjalovio pošto je Žairo pred vratima Šerifa, dok će Partizan u duele sa Videotonom najverovatnije sa igračkim kadrom koji trenutno poseduje.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.